ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Υπ.Εξ.: Στις Δημοκρατίες τις λύσεις την δίνει ο λαός και όχι ο στρατός



Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Βενεζουέλα αναφέρει ότι καταδικάζει κάθε αντιδημοκρατική παρέμβαση 



Δεν υπάρχουν μάχες, δεν κινδυνεύουν Έλληνες υπήκοοι υπογραμμίζουν πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών ενώ προσθέτουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει στρατιωτική λύση στην Βενεζουέλα και πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η αιματοχυσία.
Μοναδική διέξοδος από την κρίση στη Βενεζουέλα αποτελεί η εξεύρεση ειρηνικής, πολιτικής λύσης μέσω της διεξαγωγής εκλογών. Πάντα τις λύσεις στις δημοκρατίες τις δίνει ο λαός και όχι ο στρατός.

Με ανακοίνωση του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη Βενεζουέλα αναφέρει ότι καταδικάζει κάθε αντιδημοκρατική παρέμβαση ενάντια στην εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζουέλας και επιμένει ότι πρέπει να δοθεί δημοκρατική διέξοδος στην κρίση μέσα από το διάλογο μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και τη διενέργεια νέων προεδρικών εκλογών.

 «Χρέος της διεθνούς κοινότητας είναι να μεσολαβήσει για την εκτόνωση της κρίσης και την αποφυγή της βίας και της αιματοχυσίας και όχι να πυροδοτήσει περαιτέρω την ένταση» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: