ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Συνάντηση της Υπ. Πολιτισμού με την ΩΡΑ Πατρών



Την Μ. Τετάρτη και ώρα 13:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μυρσίνης Ζορμπά. Στην συνάντηση με την Υπουργό παρευρέθηκε ο κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, λόγω απουσίας του επικεφαλής της παράταξης Γιώργου Ρώρου, που συμμετείχε  στην επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

Ο εκδημοκρατισμός του πολιτισμού η θεσμοθέτηση δράσεων και η εξωστρέφεια ήταν τα κύρια σημεία της συζήτησης. Έγινε εκτενής αναφορά για την πόλη της Πάτρας, την πολιτιστική της κληρονομιά, την διεθνοποίηση της αλλά και το στρατηγικό ρόλο που καλείται να παίξει, με όχημα τον πολιτισμό κυρίως στη Μεσόγειο.
Παράλληλα η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ΔΗΠΕΘΕ της πόλης μας, στους αρχαιολογικούς χώρους και  στους φορείς πολιτισμού της περιοχής μας, όπου επισημάνθηκε η ανάγκη για συνέργειες, με σκοπό την εξωστρέφεια και τη βιωματική προσέγγιση του πολιτισμού στην καθημερινότητα του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: