ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Διαμαρτυρία της ΕΙΝΑ για την αυτοκτονία στο Ρίο

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση η 8χρονη

Την Πέμπτη 2 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Αγίων Αγγέλων, κηδεύεται ο 28χρονος Χ. Δ. που αυτοπυροβολήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου και υπέκυψε τελικά σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, στα τραύματά του.


Σε ανακοίνωση της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ) για το περιστατικό της αυτοκτονίας, κάνει λόγο για ένα πρωτόγνωρο γεγονός και για περιστατικά βίας με τα οποία έρχονται σχεδόν καθημερινά αντιμέτωποι οι νοσοκομειακοί ιατροί στις εφημερίες τους. 

Και ζητούν:

Διαρκή παρουσία σε 24ωρη βάση των γενικών εφημεριών του προσωπικού ασφαλείας του νοσοκομείου στο χώρο διαλογής και διακίνησης ασθενών και στα ιατρεία όταν αυτό απαιτείται

Άμεση ενισχυμένη παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας όταν υπάρχει ανάγκη

Η προστασία του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού και όλων των εργαζόμενων του κάθε νοσοκομείου είναι ευθύνη της Διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του και  έγινε αντιληπτός από γείτονά του ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας κι εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο. Μάλιστα αυτός που τον εντόπισε ήταν ο αστυνομικός από τον οποίο στη συνέχεια ο νεαρός πήρε το όπλο.

Στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα

Από περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», προέρχεται η βολίδα που αφαιρέθηκε ύστερα απο χειρουργική επέμβαση από το δεξιό κρόταφο του 8χρονου κοριτσιού που δέχτηκε το βλήμα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αυτό προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Απο το πρωί σήμερα, στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που διεξάγει έρευνα για την συλλογή στοιχείων, που θα οδηγήσουν στο σημείο απο το οποίο ερρίφθη ο πυροβολισμός, και στην σύλληψη του υπαίτιου.
Σημειώνεται οτι οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς, που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, στρέφονται σε διπλανό χωριό και συγκεκριμένες παρέες, που γλεντούσαν για το Πάσχα, πυροβολώντας στον αέρα.

Εν τω μεταξύ το κοριτσάκι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: