ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Καλούνται σε διάλογο για τα εμπορικά σήματα από την αν.Υπ.Εξ.


Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου απέστειλε επιστολές προς τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) κ. Κ. Μίχαλο, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ) κ. Α. Σαββάκη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ) κ. Γ. Κωνσταντόπουλο καλώντας τους να προχωρήσουν στην έναρξη θεσμικού διαλόγου με θέμα τα ζητήματα εμπορικών σημάτων και επωνυμιών μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι επιχειρηματικοί φορείς ενθαρρύνονται να συγκροτήσουν θεσμική επιτροπή διαλόγου με σκοπό να αποτυπωθούν πιθανά προβλήματα και να διατυπωθούν προτεινόμενες λύσεις.
Τα αποτελέσματα του θεσμικού διαλόγου θα τεθούν υπόψη της Διεθνούς Ομάδας Ειδικών που πρόκειται να συσταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως προβλέπεται από τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Για το σκοπό αυτό, με εντολή της Αναπληρώτριας Υπουργού, ο ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Μπράχος μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα (22 & 23 Απριλίου) στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας προκειμένου από κοινού με τον ΓΓ του Υπουργείου Εξωτερικών της γειτονικής χώρας Viktor Dimovski (Βίκτωρ Ντίμοβσκι) να καταλήξουν στις προδιαγραφές, στη φύση και στον τρόπο λειτουργίας της Διεθνούς Ομάδας Ειδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: