ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ μετά... βαΐων και κλάδων!

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε τον Νϊκο Παππά: https://www.facebook.com/watch/?v=489118253919435

 


Ο εκπρόσωπος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς εδήλωσε για την επιστροφή του Κρητικού βουλευτή: Υπέστη μία ποινή, έκλεισε αυτός ο κύκλος και προχωράμε

Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, δήλωσε ο Νίκος Παππάς, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο περιστύλιο της Βουλής.

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι «η σχετική επιστολή έχει ήδη φτάσει στο γραφείο του προέδρου της Βουλής».

Ερωτηθείς για το τι σηματοδοτεί αυτή η κίνηση, ο Νίκος Παππάς απάντησε, πως όπως έχει αναφέρει ξανά σε τοποθετήσεις του, υπάρχει το έδαφος για μία ανασύνταξη και σε αυτή την προσπάθεια μπορεί να συμβάλλει.

«Δεν υπάρχουν μέλη μειωμένων δικαιωμάτων, η πολιτική κριτική είναι δικαίωμα καταχυρωμένο και μπορεί ο κάθε ένας να την κάνει. Συζητάμε τα πάντα δημοκρατικά, προχωράμε» ανέφερε σχολιάζοντας την δήλωση Πολάκη  μετά την επανένταξή του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

«Είναι μία ξεκάθαρη απόφαση, ο Παύλος Πολάκης υπέστη μία ποινή, για θέματα συμπεριφοράς, έκλεισε αυτός ο κύκλος, προχωράμε».

Σχετικά με το επεισόδιο που επέσυρε την διαγραφη του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Παύλος Πολάκης, όπως φάνηκε και από τα σχετικά βίντεο, είχε αναφέρει, απευθυνόμενος στην συνεργάτιδα του Γεωργιάδη: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Μην το κάνετε αυτό, το έχετε ξανακάνει και είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα του προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Αυτό θεωρήθηκε επίθεση στην κυρία, που τυγχάνει και πρώην μέλος της ΚΥΠ, ωστε να ωθήσει τηνν κα Λινούμ σε κλάμα συμπαράστασης!  

Μετ'ά την συμμετοχή νκαι επανένταση Πολάκη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αριθμει 35 βουλευτές, ήταοι 4 παραπάνω από το ΚΙΝΑΛΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: