ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Απεργία 17 Απριλίου: «Χειρόφρενο» στα ΜΜΜ την Τετάρτη


Το Istologio G. Mosxou δεν θα ανεβάσει αναρτήσεις αύριο, παραμονή απεργίας. Από μεθαύριο πάλι θα είμαστε μαζί!

Τη συμμετοχή τους στη μεγάλη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη (17/04) ανακοίνωσαν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με αίτημα τις αυξήσεις στους μισθούς, την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας αλλά και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας

Την συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, ενάντια στο κύμα της ακρίβειας και την αισχροκέρδεια που πλήττουν καθημερινά την αξιοπρεπή διαβίωση εκατομμυρίων χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων.

Στην ανακοίνωση τους σημειώνουν ότι «Όχι μόνο δεν βγαίνει ο μήνας, αλλά η κυβέρνηση αποδεικνύει περίτρανα ότι κάνει τα πάντα ώστε η “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” να σβήσει από το λεξιλόγιο των νοικοκυριών».
 
Στην Πάτρα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί προ του Εγατοϋπαλληλικού Κέντρου επί της οδού Κολοκοτρ.ωνη.  Τα δε Μέσα Ενημέρωσης καλούνται από την ΕΣΗΕΠΗΝ να συμμετάσχουν στην απεργία από αύριο το πρωί στις 6 μέχρι την ίδια ώρα του επόμενου πρωινού, ώστε να μην υπάρξει φύλλο ενημέρωσης ανήμερα της απεργίας.
 
Το ίδιο καλούνται να ακολουθήσουν  οι εργαζόμενοι των πορτάλ, των σάιτ κλπ. Στο πλαίσιο αυτό το Istologio G. Mosxou δεν θα ανεβάσει αναρτήσεις αύριο. Από μεθαύριο πάλι θα είμαστε μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: