ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ενίοτε η αθλητική τρέλα πάει και στον... κήπο!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο στην παρακάτω διεύθυνση:




Ο Βρετανός Τζέιμς Κάμπελ σε 5:05:36 έτρεξε 42.195 μέτρα για να κάνει έναν ολόκληρο μαραθώνιο στην αυλή του σπιτιού του, που είναι μήκους περίπου 6 μέτρων



Αυτό που κατόρθωσε ο Βρετανός μαραθωνοδρόμος Τζέιμς Κάμπελ, στην αυλή του σπιτιού του, μήκους 6 μέτρων ή 600 cm, δεν έχει ξαναγίνει και μπορεί να συγκριθεί μόνον με το γύρισμα της αμερικανικής ταινίας για τον «Τιτανικό» που έγινε με τη βοήθεια ηλεκτρονικών σκηνικών για την βύθισή του, ενός ποτηριού νερού και ομοιώματος του υπερωκεανίου, που αν και καμάρι της τεχνολογίας, των αρχών του προηγούμενου αιώνα, στις 14 Απριλίου 1912, βυθίστηκε στον Ατλαντικό, μέσα σε λίγη ώρα μετά από σύγκρουση με παγόβουνο κατά το παρθενικό ταξίδι του από την Βρετανία στην Ν. Υόρκη!  

Εντούτοις ο Βρετανός Τζέιμς Κάμπελ σε 5:05:36 έτρεξε 42.195 μέτρα για να κάνει έναν ολόκληρο μαραθώνιο στην αυλή του σπιτιού του, που είναι περίπου 6 μέτρα.  

Ο Βρετανός κάνοντας περισσότερες από 7000 στροφές και με περισσότερα από 1380 άτομα -ταυτοχρόνως- να τον παρακολουθούν έκανε το πιο τρελό... σκορ, στην ζωή των μαραθωνίων δρόμων του κόσμου. 

Το οποίο συνδύασε με φιλανθρωπία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, που μαστίζει την Μ. Βρετανία, συγκεντρώνοντας περισσότερες από δεκαεννέα χιλ. λίρες, που εισπράχθηκαν με τα ανάλογα κλικ της διαδικτυακής παρουσίας του.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ατύπως έχει ολοκληρωθεί ημιμαραθώνιος 21.095 μ. σε μία διαδρομή περίπου εκατό μέτρων, κάτω από τις κερκίδες του πάλαι ποτέ Εθνικού Σταδίου της Πάτρας στο Κουκούλι, ημέρα φθινοπωρινή, εν έτει 1997, από δρομέα του ΣΔΥΠ, στο πλαίσιο προετοιμασίας του για την κλασική διαδρομή της Αθήνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: