ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Υγειονομικοί ΣΥΡΙΖΑ: Η Υγεία είναι υπόθεση όλων μας!




Ο ΣΥΡΙΖΑ έσβησε τα χρέη που είχαν επί ΝΔ οι ανασφάλιστοι στα νοσοκομεία της χώρας. Κατάργησε το πεντάευρο εισιτήριο. Αποσύνδεσε την υγειονομική περίθαλψη από την ασφαλιστική ικανότητα κ.α.



Ο ΣΥΡΙΖΑ «αποδέσμευσε την ασφαλιστική ικανότητα από το δικαίωμα στην Υγεία. Έσβησε τα χρέη που είχαν μέχρι τότε οι ανασφάλιστοι στα νοσοκομεία της χώρας. Κατάργησε το πεντάευρο εισιτήριο. Μόνο με τη χρήση του ΑΜΚΑ οι συμπολίτες μας ανεξάρτητα οικονομικής κατάστασης, χρώματος, θρησκεύματος, καταγωγής χαίρουν ισότιμης περίθαλψης Υγείας!»
«Η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία προσπαθεί με λύσσα να μπάσει στα δημόσια νοσοκομεία τον ιδιωτικό τομέα. Είναι η φιλοσοφία της και τα γραμμάτια που ξεχρεώνει!».

Η Οργάνωσης Μελών Υγειονομικών ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφορικά με την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σήμερα 7 Απριλίου, υπενθυμίζοντας τα παραπάνω εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
«7 Απρίλη Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
Για την Αριστερά, η Υγεία είναι καθημερινό μέλημα και όχι μια μέρα ανάμεσα στις τόσες. Η Αριστερά απέδειξε στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας ότι δεν αρκείται σε μεγάλα λόγια και ευχολόγια. Έκανε πράξεις τα όνειρα πολλών ανθρώπων για μια κοινωνία αταξική τουλάχιστον όσον αφορά την υγειονομική περίθαλψη!
Κατάφερε μέσα στις ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες που είχαν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις της συντήρησης και ο σκληρός πυρήνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να δώσει δωρεάν υγειονομική περίθαλψη σε κάθε πολίτη της χώρας μας.
Αποδέσμευσε την ασφαλιστική ικανότητα από το δικαίωμα στην Υγεία. Έσβησε τα χρέη που είχαν μέχρι τότε οι ανασφάλιστοι στα νοσοκομεία της χώρας. Κατάργησε το πεντάευρο εισιτήριο. Μόνο με τη χρήση του ΑΜΚΑ οι συμπολίτες μας ανεξάρτητα οικονομικής κατάστασης, χρώματος, θρησκεύματος, καταγωγής χαίρουν ισότιμης περίθαλψης Υγείας!
Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τα θεμέλια και έχτισε μια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε κάθε σημείο της χώρας πάνω στα ερείπια που είχε αφήσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Σήμερα έχουμε ξεκινήσει νέους αγώνες. Η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία προσπαθεί με λύσσα να μπάσει στα δημόσια νοσοκομεία τον ιδιωτικό τομέα. Είναι η φιλοσοφία της και τα γραμμάτια που ξεχρεώνει!
Απέναντι της είμαστε όλοι και όλες!
Για την Αριστερά ΔΕΝ υπάρχουν αόρατοι άνθρωποι. Για την Αριστερά υπάρχουν μόνον άνθρωποι που υπηρετούν την Υγεία. Γιατροί, διοικητικοί, τεχνικοί ,καθαρίστριες, νοσηλευτές, άντρες και γυναίκες είμαστε μια γροθιά!
Αυτή η γροθιά σήμερα ειδικά, είναι υψωμένη στον αέρα και ζητάει από την διοίκηση του υπουργείου Υγείας και την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ να σταματήσουν τα παιχνίδια και να κρατήσουν με άμεση ανανέωση των συμβάσεων για τουλάχιστον ένα χρόνο τις 44 καθαρίστριες του Αγίου Ανδρέα στη θέση τους. Καθώς επίσης, να προχωρήσουν στην ανανέωση όλων όσων λήγουν οι συμβάσεις τους επόμενους μήνες, προκηρύσσοντας παράλληλα τις μόνιμες αναγκαίες θέσεις.
Οι καθαρίστριες είναι ένας κρίκος της υγειονομικής αλυσίδας και δεν πρόκειται να δεχτούμε η αλυσίδα αυτή να σπάσει!
Ζητάμε πλήρως στελεχωμένα νοσοκομεία και εφοδιασμένα με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, ζητάμε  Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ, Περιφερειακά Ιατρεία, συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό δίκτυο εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.
Η Υγεία είναι υπόθεση όλων μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: