ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Δωρεάν τροφεία ακόμη και με εισόδημα 25.000 ευρώ;


Ο Γρ. Μαρκέτος της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ για την, με συνοπτικές διαδικασίες,  τελευταία συνεδρίαση του ΚΟΔΗΠ

Για απαλλαγή μεγάλων κατηγοριών συμπολιτών - με υψηλό ετήσιο οικογενειακό  εισόδημα των 25 χιλ. ευρώ - από τα τροφεία σε βάρος των πραγματικά ευπαθών ομάδων του Δήμου Πατρέων, κάνει λόγο ο Γρηγόρης Μαρκέτος,  Διευθυντής ΕΣΥ , Παιδίατρος,   Μέλος στη Διοίκηση του ΚΟΔΗ Πατρών εκ μέρους της παράταξης  ''Ώρα Πατρών'' του Γιώργου Ρώρου.

Στην επιστολή που έστειλε προς τα ΜΜΕ αναφέρει αναλυτικά τα παρακάτω, που αν μη τι άλλο συνιστούν πολιτικαντισμό εις βάρος του συνόλου των μη ευεργετηθέντων:

«Στις 31 Μάρτη 2020 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας με 16 θέματα. Δυστυχώς επελέγη η παράξενη οδός να γίνει η συνεδρίαση αυτή με αποστολή mail και όχι με τηλεδιάσκεψη.

Στάθηκε έτσι αδύνατη η ανταλλαγή απόψεων και η συνδιαμόρφωση αποφάσεων. Με τον τρόπο αυτό δεν ελέγχεται η απαρτία ή η ύπαρξη απουσιών, γι' αυτό άλλωστε από την παραμονή της σοβαρής αυτής συνεδρίασης, έσπευσαν εντελώς προκλητικά να ενημερώσουν ότι υπερψηφίζουν και τα 8 μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης (βλέπε ΚΚΕ), αντί να περιμένουν στις 10:00 πμ 31/3/20 όπως έγραφε η πρόσκληση που οι ίδιοι έστειλαν. 

Όσον αφορά την ουσία κάποιων θεμάτων δυστυχώς η αίσθηση που δημιουργείται σε μας, είναι απαλλαγή μεγάλων κατηγοριών συμπολιτών - με υψηλό εισόδημα - από τα τροφεία σε βάρος των πραγματικά ευπαθών ομάδων του Δήμου μας (για παράδειγμα δωρεάν τροφεία σε οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 25.000 ευρώ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: