ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ικανοποιεί ακραία στελέχη και οπαδούς της η ΝΔ

Για «άλλη μία επικίνδυνα καταστροφική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης» έκανε λόγο ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4» και την εκπομπή «Kάτι παίζει στο Κόκκινο» σχετικά με την εγκύκλιο για τον ΑΜΚΑ.


«Η κυβέρνηση της ΝΔ επειδή έχει αποτύχει πλήρως στη διαχείριση των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, κάνοντας την πολιτική επιλογή από 8 Ιουλίου να σταματήσει το πρόγραμμα αποσυμφόρησης των νησιών προς την ενδοχώρα για να ικανοποιήσει τους δικούς της αυτοδιοικητικούς άρχοντες της ενδοχώρας, αλλά και τους οπαδούς της (…) προσπαθεί τώρα με κινήσεις τέτοιου τύπου να ικανοποιήσει τα ταπεινότερα ένστικτα  της σκληροπυρηνικής μερίδας στελεχών και οπαδών της», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: