ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της νέας εγκύκλιου για την απόδοση ΑΜΚΑ

Ψυχογιός: Υποκρισία της κυβέρνησης για την αύξηση των εισροών

«Το να κατηγορείς τον ΣΥΡΙΖΑ για ανικανότητα, όταν τώρα το προσφυγικό είναι εκτός ελέγχου σε όλη τη χώρα είναι τουλάχιστον υποκριτικό από τη μεριά της κυβέρνησης». Αιχμηρή ήταν η απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε στη Βουλή για τις εισροές, από τον  αναπληρωτή τομεάρχη για τη Μεταναστευτική Πολιτική της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός.

Όπως τόνισε, «το να κατηγορείς τον ΣΥΡΙΖΑ για ανικανότητα, όταν τώρα το προσφυγικό είναι εκτός ελέγχου σε όλη τη χώρα είναι τουλάχιστον υποκριτικό από τη μεριά της κυβέρνησης».

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά

«Η χθεσινή δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ότι στον Έβρο τα πράγματα στο προσφυγικό/μεταναστευτικό είναι «μια χαρά» και ότι «δεν περνάει κανείς», δείχνει ακριβώς την ελαφρότητα, την προχειρότητα, αλλά και την απόσταση από την ίδια την πραγματικότητα που έχουν οι υπουργοί της κυβέρνησης της ΝΔ», τονίζει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «ο κ. Γεωργιάδης αν ήταν στοιχειωδώς σοβαρός θα φρόντιζε να πληροφορηθεί από τους αρμόδιους τι ακριβώς συμβαίνει με τις ροές προσφύγων και μεταναστών στον Νομό μας, όπως θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στον Έβρο δεν υπάρχουν μόνο χερσαία σύνορα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της νέας εγκύκλιου για την απόδοση ΑΜΚΑ

«Με τη νέα εγκύκλιο για την απόδοση ΑΜΚΑ ενισχύεται η ρατσιστική και ξενοφοβική ρητορική της κυβέρνησης, καθώς αποκλείονται από την πρόσβαση στην υγεία ασθενείς, ευάλωτες ομάδες, μικρά παιδιά ακόμη και νεογέννητα που οι γονείς τους διαμένουν “παράτυπα” στη χώρα μας» αναφέρει το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο υφυπουργός Εργασίας μάλιστα, κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την άνευ όρων απόδοση ΑΜΚΑ. Μας κατηγορεί δηλαδή γιατί διαχειριστήκαμε αξιόπιστα, αποτελεσματικά και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα τη μεγάλη κρίση του προσφυγικού και μεταναστευτικού και μεριμνήσαμε για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των συνανθρώπων μας, τον εμβολιασμό των ευάλωτων ομάδων και τη δυνατότητα εγγραφής των παιδιών στα σχολεία» επισημαίνει το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ζητούμε από την κυβέρνηση ανθρωπιστική και αλληλέγγυα προσέγγιση. Απαιτούμε όμως, να σεβαστούν τις γενικές αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας καθώς και τις διεθνείς συμβάσεις για τα δικαιώματα του παιδιού. Επίσης, απαιτούμε να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι οι ακάλυπτες υγειονομικές ανάγκες προσφύγων και μεταναστών εγκυμονούν κινδύνους δημόσιας υγείας» καταλήγει στη σχετική του ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Εισροές: Τα... χαλάει με τους Βίζενγκραντ ο Κούλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: