ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Επίσημη η μεταγραφή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega

Αναστασία Γιάμαλη Απάντηση στην παρέμβαση του Παύλου Πολάκη Kontra Channel 0 10 screenshot

 


«Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό ''στίβο'' του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ» ανακοίνωσε το κανάλι

Με αμφισημία γίνεται δεκτή η είδηση στον χώρο πολιτών της Αριστεράς η είδηση της μεταγραφής της Αναστασίας Γιάμαλη στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA, καθώς έχει σηματοδοτηθεί στο αρισατερό δελτίο του KONTRA, αν και η ίδια δεν φαίνεται να ενοχλείται. Η  δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη μετά από έξι χρόνια στο Kontra Channel και κάνοντας για 5 χρόνια καθημερινά την ενημερωτική εκπομπή «Kontra 24» κάνει το μεγάλο βήμα και από το κανάλι του Ταύρου μεταπηδά στο MEGA. ;Oπως ακουγόταν εδώ και αρκετό καιρό ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού.

Εδώ και πολύ καιρό φημολογούταν η συγκεκριμένη μεταγραφή από το Μεγάλο Κανάλι, η επίσημη ανακοίνωση όμως ήρθε χθες (17/06) και η δημοσιογράφος σε δηλώσεις της στο «Breakfast@Star» εξέφρασε τη χαρά της για το νέο επαγγελματικό βήμα χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα αναλάβει.

«Ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό "στίβο" του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του για τη δημοσιογράφο το MEGA

Η ανακοίνωση του MEGA για την Αναστασία Γιάμαλη είναι η παρακάτω:

«Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό ''στίβο'' του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ.

Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον ''αγώνα'' της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους»

Αν και η ίδια δεν μας έκανε σοφότερους για την ζώνη που θα αναλάβει, ένα είναι σίγουρο, ότι θα συνεργάζεται με την δημοσιογράφο Κοσιώνη, Και μάλλον θα πάρει το τμήμα 4 - 6 μμ στην ενημερωτική ζώνη του Ν. Ευαγγελάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: