ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ομιλία Χρήστου Γιαννούλη στην Ολομέλεια της Βουλής

 

Χρ. Γιαννούλης: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη Βουλή ως εργαλείο ικανοποίησης συμφερόντων

Σημεία της ομιλίας του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ολομέλεια της Βουλής

«Αποδεικνύεται καθημερινά πως τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η αλαζονεία, η έπαρση και η αντίληψη ότι έχει την αυθεντική και μοναδική γνώση της αλήθειας και των αναγκών του τόπου.

Με την κατάπτυστη τροπολογία για τη Λάρκο επιχειρείται η ικανοποίηση κάποιων, αγνώστων μέχρι στιγμής συμφερόντων, που θέλουν μία εταιρεία καθαρή από όχι μόνο από βάρη και χρέη, αλλά και από ανθρώπους.

Οι 780 εργαζόμενοι της Λάρκο δεν είναι ένα αριθμητικό αποτύπωμα σε μία τροπολογία. Είναι άνθρωποι που από τη μέρα στην άλλη βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Η παράταση της προθεσμίας για το πόθεν έσχες μέχρι 31 Δεκεμβρίου, αποδεικνύει περίτρανα πόσο υποκριτική ήταν προεκλογικά η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είχε αναδείξει σε μείζον ζήτημα την κατάθεση του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: