ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

H Πολιτεία επέλεξε να περιθωριοποιήσει τα προσφυγόπουλα

Για την ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου και του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών που αναφέρει ξεκάθαρα «θέλουμε τους συμμαθητές μας πίσω» μίλησε Στο Κόκκινο η πρόεδρος του συλλόγου του 36ου του Χρυσούλα Παπαγεωργίου, η οποία αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από τις εκκαθαρίσεις καταλήψεων που γίνονται από την κυβέρνηση της ΝΔ στα Εξάρχεια και αλλού και αφορούν την απομάκρυνση μαθητών προσφύγων οι οποίοι φοιτούν σε σχολεία της περιοχής.


Στον Νίκο Σβέρκο η κα Παπαγεωργίου μίλησε για την προσπάθεια ενσωμάτωσης αυτών των παιδιών, που γίνονται μαθητές και δεν διαχωρίζονται από τους συνομήλικους τους σε προσφυγόπουλα ή μη. Και πως η απομάκρυνση τους και τελικά η περιθωριοποίηση τους είναι πολιτική επιλογή και γίνεται από την Πολιτεία.

Σήμερα, σύμφωνα η κα Παπαγεωργίου, έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης προς τα παιδιά – πρόσφυγες και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και αυτό δείχνει την ομοφωνία όλων των συλλόγων της γειτονιάς και της περιοχής και πως ένιωσαν την ανάγκη κάποιος να αντιταχθεί σε αυτήν την κίνηση και να πει κάτι γι’ αυτά τα παιδιά που δεν είναι μόνο φωτογραφίες.

Επανέλαβε δε για τη συνύπαρξη των μαθητών ότι «τα παιδιά πάνε στο σχολείο με παιδιά δεν κάνουν τέτοιου είδους διαχωρισμούς»

ΑΚΟΥΣΤΕ  105,5 Sto Kokkino

Δεν υπάρχουν σχόλια: