ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ρένα Δούρου: Η ΝΔ συνεχίζει να τυμβωρυχεί !




Ξηλώνει το πουλόβερ όσων πετύχαμε τα τελευταία χρόνια



«Η ΝΔ συνεχίζει να τυμβωρυχεί. Δεν πρέπει να εργαλειοποιούμε τη Δικαιοσύνη. Πρέπει να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της», σημείωσε η Ρ.Δούρου και υπενθύμισε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις καταστροφές στην Κρήτη «που στοίχησαν ζωές» 

«Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι ζήτησαν όχι μόνο την πολιτική άλλα και την ποινική μου εξόντωση», τόνισε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αναφορικά με τη φωτιά στο Μάτι, υπογραμμίζοντας ότι μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη για την κλιματική αλλαγή, με αναφορά στο Μάτι, «δεν μπήκε στη θέση της Δούρου, η κλιματική αλλαγή».

Η ίδια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel επανέλαβε ότι «οι αρμοδιότητες των δημάρχων και των περιφερειαρχών στις δασικές πυρκαγιές είναι πολύ περιορισμένες και δεν είναι επιχειρησιακές. Ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης είναι εκεί για να συμβάλει μόνο με υδροφόρες και χωματουργικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: