ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

«Documento» καταγγέλλει οικονομικό στραγγαλισμό του



Δεν μας αφήνει(ς) ν’ αγιάσουμε

Πάλι ανακρίβειες στο Πόθεν Έσχες Κ. Μητσοτάκη.

Εξαφάνισαν το σπίτι του Βολταίρου από τη δήλωση.

Μιλούν για μεταβίβαση αλλά τα έγγραφα από τη Γαλλία τους διαψεύδουν.

Ψευδής και η δήλωση του 2016 ότι η αγορά έγινε με δάνειο,

γράφει το Documento και αυτά δεν αρέσουν του Κυρ. Μητσοτάκη, που αρέσκεται σε αγιογραφίες του!
 



Με λευκό φύλλο στην τρίτη της σελίδα κυκλοφόρησε χθες Κυριακή 29-9-2019 η εφημερίδα «Documento» που καταγγείλει ότι της κόπηκε διαφήμιση, με εντολή Μητσοτάκη.

Η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη παραδοσιακά τοποθετεί στην τρίτη της σελίδα ολοσέλιδη διαφήμιση. Όχι όμως αυτή την Κυριακή, που κυκλοφόρησε με την ένδειξη: «Εδώ θα έμπαινε η διαφήμιση που έκοψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Το Documento με αυτόν τον ξεκάθαρο τρόπο ενημερώνει τους αναγνώστες της εφημερίδας αλλά και του documentonews.gr ότι ο πρωθυπουργός της χώρας προσπαθεί να στραγγαλίσει οικονομικά τα ΜΜΕ που δεν του είναι αρεστά. 

Στο φύλλο της Κυριακής, υπήρξε, παράλληλα, αναλυτικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις που γίνονται παρασκηνιακά από το Μέγαρο Μαξίμου με στόχο να συνθλιβεί οικονομικά η εφημερίδα.

Ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Βαξεβάνης έγραψε χθες: 

«Αχ ανόητοι και αφελείς. Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να κλείσει το #Documento επειδή, όπως λέει, χτυπάει τη γυναίκα του. Παλεύει να το κλείσει γιατί αποκαλύπτει την πολιτική του. Είναι ο πιο μαχητικός εχθρός σε όσα θέλει να καθιερώσει. Μέρος τους είναι και η οικογενειακή παντοκρατορία».

Η εφημερίδα «Documento» καταγγείλει ότι της έκοψαν διαφήμιση (Pic)

Δεν υπάρχουν σχόλια: