ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Προλετάριος ο Κωστής Χατζηδάκης, να τον γράψουμε στο συνδικάτο!

Κ. Χατζηδάκης: 378.253 ευρώ εισόδημα και άνω του 1,7 εκατ. ευρώ μετοχές


378.253 ευρώ εισόδημα και άνω του 1,7 εκατ. ευρώ μετοχές - Είδατε; Κάτι ξέρει και ο Κωστής μας από ενεργειακές εταιρείες;

Τι σου δείχνει καμιά φορά ο χρόνος! Του φαινότανε πως ενδιαφέρεται για τα φτωχά λαϊκά στρώματα των μεροκαματιάρηδων, αυτός ο φιλέσπλαχνος άνθρωπος . Αφού ξεπούλησε την Ολυμπιακή  και η φτωχολογιά... σήκωσε κεφάλι όταν ήταν υπουργός της ΝΔ, τώρα που ξανάγινε υπουργός, σαν προλετάριος πάλι σκέφτηκε την εργατιά και φροντίζει να ξεπουλήσει σε ιδιώτες ολόκληρη τη ΔΕΗ. Κι από πάνω χώνει και μία αύξηση 20% κατά μέσο όρο, έτσι όταν θα την αγοράσει ιδιώτης να κερδίσει κάτι κι αυτός!

Προλετάριος ο Κωστής Χατζηδάκης, να τον γράψουμε στο συνδικάτο! Αν και οι κακιές γλώσσες λένε τα αντίθετα. ¨οτι δηλαδή στους πλούσιους της ΝΔ ανήκει ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει και δημοσιοποιήθηκε σήμερα από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής.

Ε, και; Στους πλούσιους της ΝΔ, όχι γενικώς και αορίστως.

Αλλά ας κόψουμε την πλάκα και ας δούμε τι έβγαλε το... σακούλι του Πόθεν Έσχες.

Σύμφωνα με τα πόθεν έσχες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, δηλώνει έσοδα για το 2018 378.253,13 ευρώ, ενώ μαζί με τα εισοδήματα της συζύγου του το ποσό ανέρχεται στις 392.712,2 ευρώ.

Διαθέτει μετοχές αξίας άνω του 1,7 εκατ. ευρώ, μεταξύ άλλων σε Black Rock και πολλά funds, όπως της ΝΝ το οποίο επενδύει σε ενεργειακές εταιρίες.

Είδατε; Κάτι ξέρει και ο Κωστής μας από ενεργειακές εταιρείες; 

Μικρομεσαίοι, ΔΕΙΤΕ τι ψηφίσατε!

Το πόθεν έσχες του Κωστή Χατζηδάκη για το 2016
Το πόθεν έσχες του Κωστή Χατζηδάκη για το 2017
Το πόθεν έσχες του Κωστή Χατζηδάκη για το 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: