ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζουν την πολιτική αλητεία στη ΝΔ από το πρωθυπουργικό γραφείο

Ρένα Δούρου: Εμείς ξέρουμε τι έγινε στο Μάτι!

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρωθυπουργική κωλοτούμπα για το Μάτι - "Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει εκτός της χώρας.

Φαίνεται ότι μόνο εκεί μπορεί να αφήσει πίσω του το προσωπείο του λαϊκισμού και του ψεύδους, που καλλιέργησε όλο το προηγούμενο διάστημα, και να αποκαταστήσει τη σχέση του με την πραγματικότητα".

Η Ρένα Δούρου μιλώντας στον Νίκο Σβέρκο στο Κόκκινο 105,5 είπε:
 
«Εμείς δεν χρειαζόμασταν να δούμε την τελείως διαφορετική στάση του πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για να καταλάβουμε τι συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι στο Μάτι τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο η τέως περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αναφορικά με όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κλιματική κρίση.


Η κα Δούρου στον Νίκο Σβέρκο τόνισε για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ότι συνεχίζουν την πολιτική αλητεία από το πρωθυπουργικό γραφείο και για να καλύψουν την στροφή των 180 μοιρών του Κυριάκου Μητσοτάκη που επιχειρεί να συνδέσει τη δήθεν ανικανότητα της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την κλιματική αλλαγή λέγοντας ότι και φέτος είχαμε εκατοντάδες πυρκαγιές και ούτε έναν νεκρό».  

«Χρειάστηκε  άλλη ήπειρο ο κ. Μητσοτάκης για να πει την αλήθεια για το Μάτι»

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός σε σχέση με την τραγωδία στο Μάτι κατά την ομιλία του στη σύνοδο του ΟΗΕ, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε: «Χρειάστηκε να βρεθεί σε μια άλλη ήπειρο και μακριά από την Ελλάδα για να πει την αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης, μια αλήθεια που δεν την υποστήριξε όταν έκανε πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση με τα χρώματα της πολιτικής τυμβωρυχίας, πάνω στην τραγωδία που μας βρήκε στο Μάτι. Τώρα ομολόγησε τις πραγματικές διαστάσεις αυτής της υπόθεσης».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: