ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ξεφτίλα έγιναν οι φιλοΝΔ στο ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Αχαΐας


Εμφύλιος στο τοπικό ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας

Ατελείωτες οι αντιπαραθέσεις μετά το δυσμενές αποτέλεσμα ευρωεκλογών οδηγούν σε αναζήτηση στέγης στη ΝΔ

Ξεφτίλα έγιναν οι φιλοΝΔ... σοσιαλιστές μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στο τοπικό ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας από την Πέμπτη με αφορμή αρχικά τη δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Σπηλιόπουλου υπέρ του Νεκτάριου Φαρμάκη (βλέπε ο Σπηλιόπουλος μιλά για αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια) για την οποία υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις, ενώ η κόντρα συνεχίστηκε διαδικτυακά αλλά και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου ανάμεσα σε Σπύρο Καραχάλιο και Δημήτρη Κατσικόπουλο, που αφού διαπίστωσε ότι δεν του πάει για λιμενάρχης στα Καλάβρυτα έβαλε πλώρη για την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας ως επιβάτης στο πλοίο του Σπηλιόπουλου. Και ξαφνικά βρέθηκαν στο κατάστρωμα της Δεξιάς με Φαρμάκη πλοηγό.





«Ο κ. Σπηλιόπουλος αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από "λαγός" και συμπλήρωμα της δεξιάς. Προφανώς σε συνεννόηση με στελέχη της σε ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν προκηρυχθούν οι εκλογές», λέει ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Αυτά ενώ σήμερα ένας ακόμη λαθρεπιβάτης, ο κύριος...  συνταγματολόγος, αποβιβάστηκε από το πλοίο της κας Φώφης, γιατί του έδωσε την υποτιμητική θέση στο... αμπάρι  με τα ποντίκια. 

Και ο εμφύλιος καλά κρατεί και εξαπλώνεται, αφού το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του 2019 ήταν υπολειπόμενο από αυτό του 2014 και σε κάθε περίπτωση δεν επετεύχθη η συγκέντρωση του διψήφιου ποσοστού που είχε τεθεί ως στόχος, πράμα που σημαίνει ότι στο άθλημα του πολιτικού Δολιχόδρομου απεδείχθησαν ανεπαρκείς οι ηγούμενοι του ΚΙΝΑΛΛ, κατά την προσπάθειά τους να εξαφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ζητούν κορυφαία στελέχη του. 

Αλλά αποδεικνυόμενος "σκληρό καρύδι" ο ΣΥΡΙΖΑ και μη υποπείπτων στην παγίδα της εμφύλιας διαμάχης, που συνδαύλισαν οι Μαρινάκηδες του ναρκοπλοίου κ.α., απογοητεύτηκαν οι φιλοδεξιοί εντός ΚΙΝΑΛΛ και άρχισαν τα... όργανα μεταξύ τους.  

Μάλιστα τώρα πιέζουν για συνεργασία ανοιχτή με την ΝΔ σε όλα τα επίπεδα, από το αυτοδιοικητικό μέχρι το πολιτικό! Ενδεικτική αυτής της πίεσης είναι η παρουσία στελεχών της ΝΔ στην συγκέντρωση της Παρασκευής από τον Γρ. Αλεξόπουλο, υποψήφιο του β΄γύρου για τον Δήμο Πατρέων.


Αλλά και οι ανοιχτές συγκρούσεις είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί εντός του ΚΙΝΑΛΛ. Το μεσημέρι της Πέμπτης σύμφωνα με το thebest.gr, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος συνάντησε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τον Σπύρο Καραχάλιο και καθώς λέει ο ίδιος ο Σπ. Καραχάλιος, ανήκον στην αείποτε αριστερή πτέρυγα του τότε ΠΑΣΟΚ, ο Κατσικόπουλος τον προέτρεψε να ψηφίσει Νεκτάριο Φαρμάκη στην Περιφέρεια ΔΕ. Μάλιστα υπήρξε και λεκτικός διαξιφισμός μπροστά στους περαστικούς.

Ο Σπύρος Καραχάλιος έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook : 

«Δημήτρη Κατσικόπουλε σήμερα το μεσημέρι στη Ρ.Φεραίου με προέτρεψες αφιονισμένος την Κυριακή να πιώ φαρμάκι ή νά ψηφίσω Φαρμάκη??». 

Η ανάρτηση αναπαρήχθη από πολλούς, ανάμεσά τους από την Βικτωρία Αγγελοπούλου, ενώ η απάντηση ήρθε πάλι μέσω facebook από τον Δημήτρη Κατσικόπουλο: 

«Αυτά που λένε τα παπαγαλάκια δεν με αγγίζουν. Συναλλαγές άλλοι κάνουν και κυρίως αυτοί που ωρύονται γιατί χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους! Ψυχραιμία παιδιά! Να βγουν όλοι και να πουν ότι στηρίζουν τον Αλεξόπουλο για δήμαρχο της Πάτρας!! Προβοκατοράκο δε θα σου περάσει!».

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση – απάντηση από τον Σπύρο Καραχάλιο η οποία αναφέρει: «Το ομολογώ!!! Ήμουν προβοκάτορας όχι μόνο από το 2010 αλλά πολύ νωρίτερα!! Από το 2003 τουλάχιστον ως υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ στήριζα Πελετίδη!! Δημητράκη Κατσικόπουλε έχεις πλέον ντοκουμέντα!!! Κυκλοφορούσα με το σφυροδρέπανο όταν ο Πελετίδης φορούσε polo!!!».
Ανάρτησε μάλιστα και φωτογραφία του φορώντας κόκκινη μπλούζα με την σημαία της Σοβιετικής Ένωσης.




Υπενθυμίζεται πως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κατέβηκε υποψήφιος και ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος αφού δεν πέρασε στον β΄ γύρο, κάλεσε τους ψηφοφόρους του εν όψει β' γύρου για «αλλαγή στην Περιφέρεια». Που σημαίνει έμμεση υποστήριξη στον εκπρόσωπο της Δεξιάς.

Ακόμη, εκτός από την ανακοίνωση του Απόστολου Κατσιφάρα, o οποίος κατηγόρησε τον Κ. Σπηλιόπουλο για συναλλαγή, θέση πήρε και ο Ανδρέας Φούρας με δύο αναρτήσεις του στο facebook. 

Στην πρώτη ανέφερε «o tempora o mores Κώστα δεν ψάχνουμε για την χαμένη αξιοπρέπεια το μόνο ερώτημα πού έχω είναι καρέκλα ή πολυθρόνα γιατί η φιλενάδα σου η Άννα έκλεισε καναπέ για δύο τον εαυτό της και τον Γιώργο», για να επανέλθει διευκρινιστικά με δεύτερη ανάρτηση στην οποία γινόταν ακόμη πιο αιχμηρός.

«O tempora o mores… Πολλοί καλοί μου φίλοι προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν την πρωινή μου ανάρτηση. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Διεύρυνση δεν επιχείρησε μόνο ο Αλέξης με τους ανεκδιήγητους Τόλιο και Μωραΐτη. Το ίδιο κάνει και ο Κυριάκος με την Άννα Διαμαντοπούλου τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Κώστα Σπηλιόπουλο. Μόνο που μας το κρατάει για μετεκλογική έκπληξη. Μακάρι να κάνω λάθος και να ζητήσω συγγνώμη. Αλλοίμονο σε όσους πίστεψαν πως η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου ήταν άδολη. Οι μάσκες έπεσαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
 
Την Κυριακή ψηφίζουμε Κατσιφάρα και όχι ΝΔ Φαρμάκη

Ξεκάθαρη στήριξη στον Απ. Κατσιφάρα στον Β' γύρο

Μάχη για Κατσιφάρα και από Δευτέρα για τις εκλογές... 
 
Ο Σπηλιόπουλος μιλά για αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια

'Ετοιμη σαν από παλιά η Φώφη για συγκυβέρνηση με ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: