ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος και παραγωγός ενέργειας

Ψήφο εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της Ελλάδας και της ελληνικής οικονομίας χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του Ελληνικού Δημοσίου με την κοινοπραξία «Exxon Mobil - Total - ΕΛΠΕ» για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης.


Όπως είπε ο πρωθυπουργός, πρόκειται για ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα προκειμένου η χώρα να αξιοποιήσει τον ενεργειακό της πλούτο. «Σήμερα η Ελλάδα εκτός από χώρα που αποτελεί κρίσιμο ενεργειακό κόμβο στη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων, ξεκινά την υλοποίηση ενός σχεδίου που έχει στόχο να τη μετατρέψει και σε χώρα παραγωγό ενέργειας» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και υπογράμμισε ότι η υπογραφή σηματοδοτεί τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: