ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Προεκλογική δραστηριότητα του Γιώργου Πάντζα


Στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας σε Ανοικτή Συνέλευση στο πλαίσιο του προεκλογικού προγράμματος στην Κεντρική Πλατεία του Ασπροπύργου και σε εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι Δήμοι Φυλής και Μεγαρέων.
Σε  εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη των πεσόντων και αγνοουμένων της Κύπρου το 1974 παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας. Στην εν λόγω εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου ο κ Πάντζας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ανθυποσμηναγού Στυλιανού Καλπάκη ως έκφρασης τιμής, αναγνώρισης και σεβασμού για όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους για την ελευθερία του κυπριακού λαού.
Την καλοκαιρινή εκδήλωση των τμημάτων  του Χορευτικού Ομίλου των Μεγάρων είχε την τιμή να παρακολουθήσει ο κ. Πάντζας και στη συνέχεια να συγχαρεί όλους τους συντελεστές για την καταπληκτική τους εμφάνιση.
Παράλληλα έθεσε το διακύβευμα των εκλογών επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε πάντα δίπλα σε όλους τους τομείς του Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: