ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Δεν έπαψε να προσβάλλει το θεσμό του Διοικητή ΤτΕ

Άδωνις Γεωργιάδης, περιστοιχιζόμενος από τον Γιάννη Στουρνάρα και τη σύζυγό του.

 «Τέσσερα και πλέον χρόνια έχει διαδραματίσει ο κ. Στουρνάρας προσβάλλοντας κατ’ επανάληψη τη θεσμική του ιδιότητα»


«Άραγε, πόσο συμβατή με το Καταστατικό της ΤτΕ και του Ευρωσυστήματος είναι η συμμετοχή του κ. Διοικητή σε προεκλογικές συγκεντρώσεις;  Μήπως και γι αυτό φταίει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτιέται ... σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Νομαρχιακής Χρηματοπιστωτικού ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα, σε συγκέντρωση με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αλλά εάν δεν είναι αφελές το ερώτημα, τότε οι συντάκτες της ανακοίνωσης ξέχασαν ότι στη θέση του Διοικητή Τραπέζης Ελλάδος, τέθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας μη κοκκινίζοντας από ντροπή, μπροστά στις διαμαρτυρίες απόρριψής του, από τον τότε εν αναμονή πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, που του υπενθύμισε ότι ήταν υπουργός Οικονομικών του Αντ. Σαμαρά, με του οποίου Σαμαρά την βούληση, ανέλαβε τη θέση. Και φυσικά με την ΕΑΜική καταγωγή του πατρός του, Θανάση Στουρνάρα, που υπήρξε Γραμματέας του ΕΑΜ Φθιώτιδας! 

Όμως η πατρική καταγωγή, δεν αποτελεί πανάκια διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν!

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα παρακάτω:

«Για όσους εντός και εκτός Τράπεζας της Ελλάδος κόπτονται για την ανεξαρτησία του θεσμού της κεντρικής τράπεζας, για όσους υπερασπίζονται τον θεσμό του “ανεξάρτητου” Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και μέλους του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ήρθε χθες η απάντηση από τον ίδιο τον κ. Στουρνάρα, με φωτογραφίες από την παρουσία του σε προεκλογική συγκέντρωση του Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Άραγε πόσο συμβατή με το Καταστατικό της ΤτΕ και του Ευρωσυστήματος είναι η συμμετοχή του κ. Διοικητή σε προεκλογικές συγκεντρώσεις;  Μήπως και γι αυτό φταίει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ;

Αφήνουμε στην κρίση του προσωπικού της Τράπεζας και του ελληνικού λαού τον ρόλο που τέσσερα και πλέον χρόνια έχει διαδραματίσει ο κ. Στουρνάρας προσβάλλοντας κατ’ επανάληψη τη θεσμική του ιδιότητα και καταπατώντας την θεσμική ανεξαρτησία της Τράπεζας, συμπεριφερόμενος σαν πολιτικό πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: