ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ότι δεν εξασφαλίζει την πρωτιά !

Ο Πάνος Σκουρλέτης, στις 2-7-2015 στην πλ. Γεωργίου Πάτρας, για το ΟΧΙ. (Φωτογραφία αρχείου του Istologiou G. Mosxou)

Ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε την... απειλή Μητσοτάκη ότι εάν δεν κερδίσει αυτοδυναμία θα προκληθούν νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο!

Η... απειλή Μητσοτάκη για κάλπες τον Δεκαπενταύγουστο οφείλεται στο ότι φοβάται πως δεν εξασφαλίζει την πρωτιά, είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη.

«Το πρόγραμμα της ΝΔ μου θυμίζει αυτό που είχε πει η βασίλισσα της Αγγλίας όταν ετοιμαζόταν για απόβαση η ισπανική αρμάδα: “Ξέρετε τι έχει στα αμπάρια του αυτός ο στόλος; Την Ιερά Εξέταση”. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολιτική δύναμη, την ΝΔ, που στο πρόγραμμά της έχει “μεταρρυθμίσεις” τύπου ΔΝΤ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε την... απειλή Μητσοτάκη ότι εάν δεν κερδίσει αυτοδυναμία θα προκληθούν νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο λέγοντας ότι καλό είναι «να μην την προσπεράσουμε αυτή την δήλωση. Κατά βάθος, δείχνει -και φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις- ότι η δήλωση αυτή δεν γίνεται για να πετύχει μεγαλύτερη συσπείρωση και να διεκδικήσει αυτοδυναμία, αλλά γιατί τον φοβίζει το γεγονός ότι δεν εξασφαλίζει την πρωτιά».

«Αν κανείς δει τον εκλογικό νόμο με το μπόνους των 50 εδρών, αντιλαμβάνεται ότι το πρώτο κόμμα έχει πάρα πολλές δυνατότητες ... αυτή η δήλωση γίνεται πραγματικά γιατί ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει εξασφαλίσει πρωτιά. Να το κρατήσουμε αυτό» και σημείωσε ότι αν γίνουν επόμενες εκλογές, θα γίνουν πλέον με απλή αναλογική.

Αναφέρθηκε επίσης και στην στάση του ΚΙΝΑΛΛ που ενώ μιλούσε για διμέτωπο αγώνα και ίσες αποστάσεις, επί της ουσίας δεν ήταν έτσι. «Έχει παραδοθεί πλήρως σε μία λογική όπου η κ. Γεννηματά καταθέτει την διαθεσιμότητά της σε κάθε ενδεχόμενο να στηρίξει, με κάθε τρόπο αν χρειαστεί, την ΝΔ. Θα το ζήλευε ακόμη και ο κ. Βενιζέλος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο κ. Σκουρλέτης είχε τονίσει ότι «αν φτάσουμε τελικά σε αυτά τα επίπεδα συμμετοχής του Ιανουαρίου του 2015 είναι απολύτως ρεαλιστικό να ανατραπεί το αποτέλεσμα των προηγούμενων Ευρωεκλογών», προσθέτοντας ότι «από την επομένη των Ευρωεκλογών ζούμε ένα νέο κύμα συσπείρωσης, αισθάνονται την ανάγκη απλοί άνθρωποι και ψηφοφόροι που πίστεψαν την προσπάθειά μας να δώσουν το “παρών” … να μην είναι απλοί ψηφοφόροι αλλά να πάρουν μέρος … είναι πολύ σημαντικό … πάντοτε λέγαμε, ο ένας άλλον έναν να πείσει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: