ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ευκλ. Τσακαλώτος: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη ΝΔ


Τώρα που δεν είναι καν σαφές ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα μειώσει φόρους, τώρα που οι εξαγγελίες για τον κατώτατο αποκαλύπτουν ότι υπολογίζει την ανάπτυξη που... ήδη πετύχαμε, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για την ΝΔ και τα στελέχη της που άλλα πιστεύουν και άλλα λένε, είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.


Στην αξιωματική αντιπολίτευση «κρύβονται, δεν θέλουν να αναλύσουν το πρόγραμμά τους, να αντιπαρατεθούν, να δεχθούν ότι αυτή η αντιπαράθεση είναι εφικτή γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας έβγαλε στο ξέφωτο με λύση για το χρέος, με χαμηλότερες χρηματοδοτικές ανάγκες και από την Ιταλία και την Ισπανία και την Πορτογαλία για 15 χρόνια, άρα αυτή η κοινωνία έχει 15 χρόνια για να δημιουργήσει τις συνθήκες για μία διαφορετική ζωή για τους ανθρώπους … προφανώς δεν θέλουν να δείξουν τα χαρτιά τους, την δική τους πολιτική», είπε ο κ. Τσακαλώτος. 

Λένε πάντα για μείωση φόρων, έλευση της ανάπτυξης, συμμάζεμα του κράτους και μετά ότι «κάποια στιγμή» θα δουν το θέμα της διανομής. «Ξέρετε γιατί ιστορικά δεξιά κόμματα έχουν πάει τόσο χάλια; Γιατί αυτή η στρατηγική δεν δουλεύει… λέει ότι θα κάνουμε ίσες ευκαιρίες … σαν να είμαστε σε μία κοινωνία που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ένα μαγαζί, είναι το ίδιο με μία αλυσίδα ή ένα mall … και όποιος επιζήσει … όπως καταλαβαίνετε, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η απάντηση της Αριστεράς και της δικής μας πλευράς», συνέχισε ο κ. Τσακαλώτος «είναι ότι σε μία χώρα σαν την Ελλάδα όπου κυριαρχούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπου στον αγροτικό τομέα κυριαρχεί ο μικρός κλήρος, χρειάζονται και συνεταιρισμοί και συνεργατικότητα και το κράτος να είναι δίπλα στον επιχειρηματία, με χρηματοδοτήσεις και business plan για στρατηγική και εξωστρέφεια. Δεν γίνονται όλα αυτά μόνο με τον ανταγωνισμό κι όποιος επιζήσει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: