ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Το Ασφαλιστικό Μητσοτάκη είναι όλα όσα θέλει το ΔΝΤ

Από όταν η ΝΔ παρουσίασε το πρόγραμμά της για το ασφαλιστικό η κυβέρνηση αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταστήσει σαφές ότι πρόκειται για ένα σχέδιο ιδεοληπτικό, εμμονικό και εξαιρετικά επικίνδυνο όχι μόνο για τα δημόσια ταμεία αλλά και για τους ίδιους τους συνταξιούχους καθώς θέτει εν αμφιβόλω την καταβολή των επικουρικών συντάξεων. 


Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων μιλώντας, Στο Κόκκινο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ Αθηνών.

Ο Δ. Τζανακόπουλος επισήμανε ότι σύμφωνα με το σχέδιο της ΝΔ το κράτος δεν θα εγγυάται το σύνολο της επικουρικής σύνταξης ακριβώς επειδή το κόστος μετάβασης αυτού του συστήματος είναι τεράστιο και υπερβαίνει τα 50-55 δισ.

Για να καταλαβαίνει ο κόσμος αυτή τη στιγμή οι κύριες και επικουρικές συντάξεις πληρώνονται από τις εισφορές των εργαζομένων. Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι βγαίνουν στη σύνταξη και οι νέοι εργαζόμενοι πληρώνουν τις συντάξεις και έτσι το σύστημα ανακυκλώνεται. Με βάση δε τις μελέτες το ασφαλιστικό σύστημα έχει για πρώτη φορά βιωσιμότητα μέχρι το 2060. Όλα τούτα έρχεται τώρα η ΝΔ και τα αμφισβητεί με τις προτάσεις της.

Πρέπει να μας βάλει σε πολύ μεγάλο προβληματισμό το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ο κος Μητσοτάκης αποφεύγει να αναλύσει το σχέδιό του για το ασφαλιστικό. Στην παρουσίαση του προγράμματός του είπε μόνο ότι προτίθεται να καταργήσει τον νόμο 43/87 και από εκεί και πέρα δεν εξήγησε τίποτα σε σχέση με το τι σκέφτεται να κάνει.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: