ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Να η ευκαιρία να ενημερώσουν για το Ασφαλιστικό!

Ευκαιρία είναι να αναδείξουν την χρησιμότητα του ρόλου τους, οι δημοσιογράφοι που επιμένουν στην επαγγελματική τους θέση και δεν απέδρασαν στα βουλευτικά ψηφοδέλτια των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Να προκαλέσουν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για το Ασφαλιστικό, με αφορμή την δραστηριότητα των παραπάνω εικονιζομένων και τις αποκαλύψεις για τον ρόλο τους στην αρπαγή των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων με το πρόσχημα του εκσυγχρονισμού του Ασφαλιστικού Συστήματος! 

 
Με μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης και με στοχευμένα ερωτήματα. Αυτά για τα οποία χρειάζονται απαντήσεις οι πολίτες

«Ποιος δεν θέλει να συζητηθεί το Ασφαλιστικό» ρωτά η εφημερίδα ΑΥΓΗ από το κύριο άρθρο της, με αφορμή  την θέση που  πήρε ο Πρόεδρος της ΝΔ για το ριφιφί που ετοιμάζει η ίδια η ΝΔ!

Ρωτούσε ο κ. Μητσοτάκης χθες  από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ: Ποιον πιστεύετε, εμένα ή την “Αυγή”; 

Και ως άλλος... Βούδας πέταξε εκείνο το  “σαχλαμάρες, ξέρετε τι άνθρωποι είμαστε”, θέλοντας να κατασιγάσει τις ανησυχίες που εύλογα δημιούργησε η αποκάλυψη της ΑΥΓΗΣ για προσφορά των κόπων των εργαζομένων στις ασφαλιστικές εταιρείες, κατά το σύστημα Πινοσέτ, ενώ την ίδια ώρα δήλωνε ο ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε απαντήσεις από Μητσοτάκη

Και επειδή η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται ότι είναι τίμια,  και κάθε πολίτη θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα πρώτα να ενημερωθεί και μετά να κρίνει. Και μιλάμε για τον πολίτη που δεν βολεύεται με το “πίστευε και μη ερεύνα”, θα έπερεπε ήδη να είχε ξεκαθαριστεί το ζήτημα από τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Η ΝΔ από την αρχή μίλησε για φέικ νιους, στην συνέχεια παραδέχθηκε 'ότι υπάρχει σε συζήτηση αυτό το θέμα, αλλ΄παμ όχι στην έκταση που πήρε κι ενώ ο Κ. Μητσοτάκης βγαίνει και μιλά για σαχλαμάρες της ΑΥΓΗΣ, φαίνεται ότι στην ΝΔ δεν τα πάνε και τόσο άριστα (σ.σ.: περί αριστείας ο λόγος) με την ενημέρωση του πολίτη, ελλείψει επιχειρημάτων μάλλον! 

Προτιμούν να απευθύνονται στο θυμικό των ανθρώπων ελπίζοντας ότι τρία χρόνια αρνητικής διαφήμισης εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει τη δουλειά τους. Κατά τα άλλα, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στον... λαϊκισμό!

Παραμένει όμως ένα ερώτημα γι αυτούς που καμώνονται τους λειτουργούς της ενημέρωσης Αυτούς που -δικαίως- γκρινιάζουν για τους βαρετούς μονολόγους των διακαναλικών, για την… αδυναμία να βρεθεί ημερομηνία για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Λες κια δεν γνωρίζουν ότι αυτό σαμποταρίστηκε από την αντιπολίτευση για δικούς του λόγους, από το κάθε κόμμα!@

Να λοιπόν, η ευκαιρία να ενημερώσουν τους ακροατές και τους θεατές τους για ένα θέμα που αφορά τη ζωή όλων. Με μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης και με στοχευμένα ερωτήματα. Αυτά για τα οποία χρειάζονται απαντήσεις οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: