ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Νεκρός ο δράστης του Στρασβούργου, επτά υπό κράτηση

Δύο πρόσωπα του περιβάλλοντος του δράστη της επίθεσης στο Στρασβούργο, ο οποίος σκοτώθηκε χθες, Πέμπτη, το βράδυ από την αστυνομία, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, αφού διέφευγε επί δύο ημέρες, τέθηκαν υπό κράτηση την περασμένη νύκτα ανεβάζοντας σε επτά το σύνολο των προσώπων που βρίσκονται υπό κράτηση, ανακοίνωσε σήμερα ο εισαγγελέας του Παρισιού Ρεμί Ετζ.


Πρόκειται για «τέσσερα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία τέθηκαν υπό κράτηση τη νύκτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, και για τρία μέλη του κοντινού περιβάλλοντός του, από τα οποία ένα τέθηκε υπό κράτηση χθες το πρωί και δύο αυτή τη νύκτα», δήλωσε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ΑΜΠΕ, ο εισαγγελέας της πόλης αναφέρθηκε στις συνθήκες στις οποίες ο δράστης 29χρονος Σερίφ Σεκάτ σκοτώθηκε χθες το βράδυ από την αστυνομία στη συνοικία Νεντόρφ. Στη ζώνη αυτή, νότια του κέντρου της πόλης, είχαν χαθεί τα ίχνη του μετά τις φονικές επιθέσεις του που στοίχισαν τη ζωή τριών ανθρώπων, ενώ ένα τέταρτο θύμα είναι εγκεφαλικά νεκρό και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τραυματισθεί σοβαρά.

«Μια περίπολος της αστυνομίας επισήμανε στις 21:00 να περπατάει στην οδό Λαζαρέ ένας άνδρας, ένα άτομο τα χαρακτηριστικά του οποίου μπορεί να ανταποκρίνονταν σ' αυτά του δράστη», ανέφερε ο δικαστικός. Κι από εκεί ξεκίνησε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: