ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Κατασκευή αναρριχητικής πίστας στον Ε.Π.Ο.Σ Φυλής



Έκτακτη επιχορήγηση προς την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης, ύψους 58.000 ευρώ, εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά και την συνεργασία που είχε ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Η έκτακτη επιχορήγηση προς την Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης, αφορά στην κατασκευή αναρριχητικής πίστας στον Ε.Π.Ο.Σ Φυλής, δεδομένου ότι το αγώνισμα της αναρρίχησης αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα και θα μπει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στη διοργάνωση του Τόκιο το 2020.
Ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Πάντζας αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη για την συνέπεια, την αποφασιστικότητα και την αμεσότητα που επιδεικνύει στα θέματα Αθλητισμού όλα αυτά τα χρόνια ως αρμόδιος Υπουργός, τόνισε ότι τόσο ο κ. Βασιλειάδης όσο και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κράτησαν ενεργό και ιδιαίτερα δραστήριο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στα χρόνια της κρίσης. Γεγονός που σήμερα δημιουργεί τις βάσεις για την εισαγωγή πολιτικών, που θα δώσουν μια νέα πνοή και ώθηση στα σωματεία και τις Ομοσπονδίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: