ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Κεφαλογιάννης: Δύο μέτρα, δύο σταθμά για τα εμπάργκο



Μούγκα ο Μητσοτάκης για το εμπάργκο στην ΕΡΤ - Σύκα και καρύδια για το ίδιο θέμα τα στελέχη του! 

Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ,  βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. βρήκαν ευκαιρία να την αξιοποιήσουν αντιπολιτευτικά  στο έπακρο και  έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ευθύνεται η κριτική στο κανάλι που την ονομάζουν "στοχοποίηση" του  από την κυβέρνηση.


Το εμπάργκο από την κυβέρνηση στον ΣΚΑΙ λόγω της αναπαραγωγής fake news παρουσιάζεται ως υπαίτιο της βομβιστικής επίθεσης από πλήθος δημοσιογράφων φιλικών μέσων και πολιτικών της Ν.Δ. Άρα είναι καταδικαστέο και πρέπει σήμερα κιόλας να αρθεί και «ταπεινά να προσέλθουν». "Η κυβέρνηση φταίει για τη στοχοποίηση του ΣΚΑΙ" είπε ο Άρης Πρωτοσάλτε.

Άκρως υποκριτικά την ίδια ώρα ισχυρίζονται ότι το εμπάργκο της Ν.Δ. στην ΕΡΤ θεωρείται απολύτως αιτιολογημένο.

Ενώ ο κ. Κεφαλογιάννης, που κατηγορείται από την υπάλληλό του ότι δεν την πλήρωνε κανονικά για την εργασία που του παρέχει, υποστήριξε ότι: το εμπάργκο «στο ΣΚΑΙ που είναι πλουραλιστικό κανάλι(!) ενοχλεί που λέει τα πράγματα με το όνομά τους» είναι ακατανόητο, ενώ στην ΕΡΤ που «είναι ένα κανάλι που έχει γίνει όργανο προπαγάνδας για την κυβέρνηση» δικαιολογείται.

Ο κ. Κεφαλογιάννης παραδέχθηκε και ο ίδιος ότι αυτό συνιστά δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ωστόσο αιτιολόγησε απόλυτα το εμπάργκο στην ΕΡΤ προσθέτοντας ότι «δεν θα πηγαίνουμε να ακούμε τις ύβρεις των στελεχών που έχουν διοριστεί στις εκπομπές». Κι ακπόμη όταν ρωτήθηκε εάν εμπάργκο γίνεται και στην Ευρώπη, το επιβεβαίωσε πλήρως. Αλλά δικαιολόγησε το εμπάργκο της ΝΔ προς την ΕΡΤ!

Ο κ. Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ κατά την επίσκεψή του εκεί αρκέστηκε σε ένα θα το «εξετάσω» μεταθέτοντας το κέντρο βάρους στην «στοχοποίηση» του σταθμού και το κλίμα πόλωσης που προέρχεται από την κυβέρνηση και όχι από τις δηλώσεις ακροδεξιάς έμπνευσης περί «προδοσίας» και τα εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα περί ήττας των θέσεων της Αριστεράς που ο ίδιος ακολουθώντας Άδωνι, Βορίδη, Σαμαρά επανέλαβε μόλις χθες στο συνέδριο της Ν.Δ.

Αλίμονο αν η κριτική εκλαμβάνεται ως «στοχοποίηση». Γιατί τότε, μόλις χθες ο κ. Σαμαράς «στοχοποίησε» δημοσιογράφο της ΕΡΤ υπεύθυνη για σειρά ιστορικών εκπομπών επειδή δεν συμφωνούσε.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: