ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Το... μπαλάκι στην ΓΓΑ για την επιχορήση των Παράκτιων


Ξεπερνιέται  «ένα σημαντικό εμπόδιο για την άριστη διεξαγωγή των Αγώνων»
 
«Εάν ρυθμισθεί, που πιστεύω πως θα γίνει σύντομα, το ζήτημα της χρηματοδότησης των Αγώνων, θα έχουμε ξεπεράσει ένα σημαντικό εμπόδιο για την άριστη διεξαγωγή των Αγώνων»  έλεγε προ ημερών σε συζήτηση ο Πρόεδρος Θεόδ. Μενεγής.

Και ω του θαύματος, δεν άργησε η ρύθμιση που ζητούσε κατά τις επαφές του με αρμόδιους παράγοντες των υπουργείων, που έβλεπαν την έλλειψη η οποία δημιουργήθηκε από το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ στον ιδιώτη, από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Και εξ αιτίας αυτού, μία σειρά διοργανώσεις, που επιδοτούνταν από τον αθλητικό Οργανισμό, βρέθηκαν εν κενώ. Και το πρόβλημα δεν ήταν απλά και μόνον με τις χαμηλού προφίλ διοργανώσεις, αλλά και με διεθνείς του τύπου ως αυτή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Αύγουστο του 2019, από τις 25 έως το τέλος του μηνός.

Έτσι ο κλήρος έπεσε στον συνήθη... γενναίο. Ο Προϋπολογισμός της ΓΓΑ, σύμφωνα με την σχετική τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, αναλαμβάνει την χρηματοδότηση, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Η διεξαγωγή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, δεν είναι απλά μία διοργάνωση, όπως λέγεται στους φιλοκυβερνητικούς αθλητικούς κύκλους. Πρόκειται για μία σημανρική πρόβα τζενεράλε για την ανάληψη εκ μέρους χώρας μας διεθνών αγώνων, ως στοίχημα που μπορεί να κερδίζει η ελληνική κυβέρνηση που χαρακτηρίζεται ως φέρουσα το αριστερό πρόσημο.

Επίσης, προβλέπεται ότι: «...θεσμοθετείται για πρώτη φορά η δυνατότητα επιχορήγησης των επιτροπών αυτών (σ.σ.: των διοργανώσεων) και από τους τακτικούς προϋπολογισμούς των υπουργείων Εσωτερικών, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και Τουρισμού, με κοινή απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και του αρμόδιου, κατά περίπτωση, υπουργού, καθώς και από τις Περιφέρειες, στην γεωγραφική περιφέρεια των οποίων, πρόκειται να διεξαχθούν οι παραπάνω διοργανώσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια: