ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Δεν πρόκειται για «λευκή νύχτα» έως τα ξημερώματα!



Την Κυριακή 20-1-2019 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, αναφέρει ο ΕΕΣ Πατρών!

«Σχετικά με την  πρόταση του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών για παράταση του ωραρίου το Σάββατο 19/1/2019, ημέρα έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, και επειδή έχει γίνει σκόπιμα ή από έλλειψη ενημέρωσης αντικείμενο παραπληροφόρησης και πολιτικής εκμετάλλευσης, για να σταματήσει η εκμετάλλευση του θέματος, οφείλουμε να παρουσιάσουμε την πρόταση του Συλλόγου μας που λήφθηκε με μεγάλη πλειοψηφία στο Διοικητικό του Συμβούλιο».

Τα παραπάνω αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών σε ανακοίνωσή του, που απεστάλη στα μέσα ενημέρωσης.
Αναλυτικότερα ο ΕΕΣ Πατρών αναφέρει:
1.   Παράταση του ωραρίου για τα  πατραϊκά καταστήματα που πωλούν καρναβαλικά και συναφή είδη μέχρι τις 2:00 (είναι 8-10 καταστήματα) για να μην σέρνονται στο αυτόφωρο λόγω παραβίασης του ωραρίου οι συνάδελφοί μας, ενώ την ίδια ώρα να εξαπλώνονται τα δίκτυα του παραεμπορίου με την εκμετάλλευση και των εργαζομένων τους (δεν είδαμε από τους επικριτές την ανάλογη ευαισθησία γι’ αυτούς τους εργαζόμενους).
2.   Τα εμπορικά καταστήματα  τη συγκεκριμένη ημέρα, να ακολουθήσουν το ωράριο 10:30 έως 14:30 και 19:00 έως 23:00  ούτως ώστε η πόλη να είναι ζωντανή και φωταγωγημένη.
3.   Την Κυριακή 20/1/2019, σύμφωνα με την πάγια θέση του Συλλόγου μας, τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.
Αντιλαμβάνεται ο κάθε καλοπροαίρετος ότι δεν πρόκειται για «λευκή νύχτα» (διάρκεια έως τα ξημερώματα) αλλά καρναβαλική «πολύχρωμη νύχτα» με επέκταση του ωραρίου κατά τρεις ώρες,.
Μ’ αυτή την πρόταση καθώς και με τις καλλιτεχνικές, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε για την ημέρα έναρξης αλλά και την διάρκεια του καρναβαλιού, πιστεύουμε ότι συμβάλουμε θετικά στην γιορτινή ατμόσφαιρα, την ελκυστικότητα της πόλης και την τόνωση της αγοράς.  Παράλληλα δεν δημιουργούνται «εξοντωτικές» όπως οι καλοθελητές διατείνονται συνθήκες για εργαζόμενους και συναδέλφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: