ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Η ΝΔ των απολύσεων και της ομηρίας συμβασιούχων

Η ΝΔ των απολύσεων και της ομηρίας συμβασιούχων, του «1 προς 5» στο Δημόσιο, της εξίσωσης ενός πορτοφολά με ένα δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών ή όπλων, της διάλυσης της δημόσιας Υγείας, αποπροσανατολίζει με κορυφαίο θέμα το Μακεδονικό από την πολιτική της αμηχανία για τις ανάγκες πολιτών και κοινωνίας, τον ρόλο του Δημοσίου στην παραγωγική ανασυγκρότηση, την αποκατάσταση μνημονιακών αδικιών, είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας Στο Κόκκινο.


Προανήγγειλε εξάλλου ότι είναι «υπόθεση λίγων ημερών» η τελική επιλογή για τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, ενώ σημείωσε ότι οι δηλώσεις Μητσοτάκη υπονόμευσαν το αρραγές μέτωπο κατά των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Για την βομβιστική επίθεση στο ΣΚΑΪ, ο Π. Σκουρλέτης τόνισε ότι «υπήρξε απόλυτη καταδίκη αυτής της βομβιστικής ενέργειας από το σύνολο των δυνάμεων του "δημοκρατικού τόξου", θα έπρεπε κάποιος να το χαιρετίσει αυτό, να μην προσπαθήσει να το "κοντύνει" με περίεργες δηλώσεις και συμψηφισμούς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: