ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Η δήθεν "εθνική μειοδοσία" τώρα και από το κανάλι ΑΝΤ1


Επιμένει εμφυλιοπολεμικά και ακροδεξιά η Ν.Δ. - Μιλά απροκάλυπτα για "προδοσίες" δυναμιτίζοντας το κλίμα από το πρωί, με το βλέμμα στην αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη


Ο κ. Γκιουλέκας από το πρωί σήμερα ημέρα αντισυγκεντρώσεων της ακροδεξιάς στην Θεσσαλονίκη και με το αβαντάρισμα του δημοσιογράφου της εκπομπής στον ΑΝΤ1, έκανε εθνικιστικό ντεπούντο, επαναλαμβάνοντας όσα ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε στην Βουλή για "ξεπούλημα" και συναλλαγή ανταλλαγή του θέματος των συντάξεων με τη συμφωνία των Πρεσπών. Προχώρησε δε, ένα βήμα παραπάνω μάλιστα κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για "εθνική μειοδοσία"! Αγνόησε ότι μόλις πριν λίγα χρόνια η θέση της ΝΔ ήταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Ωστόσο σήμερα για εκλογικούς λόγους, νομιμοποιεί την ακροδεξιά προπαγάνδα, διχάζει και κλείνει το μάτι στις αντισυγκεντρώσεις. Η Ν.Δ. μοιάζει σχεδόν να  ποντάρει σε "εθνικούς διχασμούς" καιροσκοπικά, ψηφοθηρικά και απροκάλυπτα αντεθνικά, φορώντας το προσωπείο της εθνικής ελλάδας...

Ο κ. Μάρδας αντί ύβρεων και χαρακτηρισμών ανέδειξε ποιοι είναι αυτοί που εκχώρησαν τον όρο Μακεδονία να χρησιμοποιείται διεθνώς όμως το κανάλι ποτέ δεν έχει χρόνο για εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις. Προτιμά τις κραυγές για χάρη της τηλεθέασης.

Δεν βαριέται να ζητά και πάλι εκλογές η Ν.Δ.

Το ίδιο σενάριο ερμπρησμού του πολιτικού κλίματος λ΄πογω Θεσσαλονίκης, επαναλήφθηκε, χωρίς να εντυπωσιάζει, και από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Δημιουργήθηκε μια πλασματική ανάγκη για τις συντάξεις που δεν θα εφαρμοζόταν ποτέ, η περικοπή, με αντάλλαγμα παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας" είπε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Κ. Κυρανάκης στο σταθμό, επιβεβαιώνοντας τον καιροσκοπισμό της ΝΔ.

"Εκλογές πριν την συμφωνία" ζητά τώρα η Ν.Δ.διά τρου Κυρανάκη  με το βλέμμα στραμμένο στους  Μακεδονομάχους. Πιο άλλο χαρτί να τους απόμεινε μετά τα όσα έπαιξαν; Λογικό γιατί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με τα εθνικά θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: