ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Κυριακή πρωί με κάλπη η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Την Κυριακή το πρωί θα γίνει τελικά η ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής που κατατέθηκε από 100 μέλη της ΚΕ κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη 10:00 - 13:00 καθώς πέρασε η πρόταση για μυστική ψηφοφορία με 122 έναντι 90 που ζητούσε ονομαστική. Συνολικά παρόντα ήταν 212 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Όπως μετέδιδε νωρίτερα η συντάκτρια του Κατερίνα Μπρέγιαννη, η διαδικασία που αποφασίστηκε να ακολουθηθεί ήταν να επιχειρηματολογήσουν τρία μέλη υπέρ της ονομαστικής ψηφοφορίας και τρία υπέρ της μυστικής. Στη συνέχεια έγινε ψηφοφορία για να αποφασιστεί ποια διαδικασία προκρίνει το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Θεοδώρα Τζάκρη, Νίκος Παππάς και Ράνια Σβίγκου τοποθετήθηκαν υπέρ της φανερής ψηφοφορίας.
Υπέρ της μυστικής οι Αλεξιάδης, Παναγιωτόπουλος και Ματζουράνης.

«Όταν αποφασίσουν πώς θα ψηφίσουν για να ψηφίσουν θα επιστρέψω» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από την αίθουσα της συνεδρίασης, ωστόσο λίγο μετά επέστρεψε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του, είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία, λέγοντας: «Καταθέστε πρόταση μομφής εναντίον μου, όπως προβλέπει το καταστατικό. Και θέλω να το δω να το κάνετε. Και θέλω να το δουν και οι πολίτες. Και να το κάνετε όχι κρυφά, αλλά κοιτώντας τους συντρόφους σας στα μάτια.

Να δει όλη η κοινωνία στην πράξη την καθημερινή μομφή υπό την οποία ζω και αντιπολιτεύομαι την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τα καθημερινά εμπόδια, τις καθημερινές τρικλοποδιές, τις καθημερινές ίντριγκες με τις οποίες είμαι αντιμέτωπος 11 ολόκληρους μήνες χωρίς μια μέρα παύσης, χωρίς μία στιγμή ανάσας».

Για να περάσει η πρόταση χρειάζεται το 50% και έναν του συνόλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο επί της πρότασης μομφής που κατατέθηκε από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιάννη Μπουλέκο που ανήκει στην ομάδα των «100».

Κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια: