ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

«Θίασος» ο νέος υφυπουργός του Μητσοτάκη:

 

Δείτε σε ποια παράσταση πρωταγωνιστεί ο Αχαιοός βουλευτής της ΝΔ Ιάσωνας Φωτήλας!

Η «γουρλίδικη» και «διασκεδαστική» επιτροπή της Βουλής που μπάζωσε κάθε πτυχή της αλήθειας του διπλού εγκλήματος των Τεμπών έβγαλε όχι έναν, όχι δύο αλλά τέσσερις υπουργούς, αναφέρει το στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο του.

Μετά τον Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Ιωάννα Λυτρίβη που υπουργοποιήθηκαν ήδη από προηγούμενη φορά, αυτή τη φορά το κόκκινο χαλί στρώθηκε για τον Ιάσωνα Φωτήλα, την Κατερίνα Παπακώστα, το Χρήστο Κέλλα και τον Κώστα Καραγκούνη.

Ο Πατρινός δικηγόρος και βουλευτής Αχαΐας, Ιάσωνας Φωτήλας συμμετέχει εδώ και χρόνια σε θεατρικές παραστάσεις καθώς διατηρεί μια μακροχρόνια και δυνατή σχέση με την υποκριτική τέχνη και βρίσκεται, πολύ συχνά, από τα έδρανα της Βουλής στο θεατρικό σανίδι ως ερασιτέχνης ηθοποιός.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις που έχει ανεβάσει κατά καιρούς η θεατρική ομάδα «Υποκριτές» μεταξύ των οποίων η φαρσοκωμωδία του Ζορζ Φεντό «Ψύλλοι στ’ αυτιά», οι κωμωδίες «Ό,τι πείτε κύριε υπουργέ μου» και «Ναι σε όλα» αλλά και η ξεκαρδιστική «Διπλή Ταρίφα» του Ray Cooney που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο, στο θέατρο Επίκεντρο + της Πάτρας. Μάλιστα, οι παραστάσεις στις οποίες παίζει προσελκύουν πλήθος κόσμου, προερχόμενου από την τοπική κοινωνία.

Παρά τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, τον περασμένο Μάρτιο ο Ιάσωνας Φωτήλας είχε μετατρέψει σε χαμαιτυπείο τη Βουλή καθώς αποκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση «κότες» την ώρα που μιλούσε ο Διονύσης Καλαματιανός.

Το πρώην μέλος της εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών,  τον οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου στη Θεατρική παράσταση «Διπλή Ταρίφα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλάβρυτα με είσοδο ελεύθερη, εξελέγη πρώτη φορά το 2015 με το Ποτάμι και προσχώρησε το 2017 στη ΝΔ.

Ο Ιάσωνας Φωτήλας αντικατέστησε στην Κυβέρνηση την Χριστίνα Αλεξοπούλου η οποία εκλέγεται και αυτή στην Αχαΐα. Η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών πλήρωσε ακριβά την βόλτα με την Porsche στη Λέσβο, την 1η Ιουνίου.

Το πολυτελές αυτοκίνητο το οδηγούσε ο επιχειρηματίας κ. Πάρης Μολυβιάτης. Μάλιστα, όπως γράφει το nealesvou.gr είπαν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ στο Istologio G. Mosxou:

Η περιοδεία της υψιπετούς Υφυπουργού με την… Πόρσε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: