ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Στα καμένα χωριά από χθες ο Ανδρ. Παναγιωτόπουλος

 


Σε Αγ. Βαρβάρα, Μαστραντώνη, Κάλφα οι φωτιές μαίνονταν, ελλείψει πυροσβεστικών αεροπλάνων. «Είμαι εδώ γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται συμπαράσταση» είπε ο βουλευτής!

 

Στα χωριά Κάλφα, Μαστραντώνη, Αγ. Βαρβάρα θεάθηκε χθες το βράδυ μετά τις μία ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο γιατρός καρδιολόγος, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θεώρησε υποχρέωσή του να συμπαρασταθεί στους πυρπολημένους κατοίκους.

Ενώ η φωτιά μαίνονταν ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος έδινε παρών, κάτι που έκανε και σήμερα από το πρωί. Περί το μεσημέρι του Σαββάτου σήμερα το Istologio G. Mosxou ήρθε σε τηλεφωνική επαφή μαζί του, όταν τον ''έπιασε'' κατά την επίσκεψή του στο χωριό Αγ. Βαρβάρα Αχαΐας:

«Απόλυτη καταστροφή έπαθαν οι άνθρωποι. Έχασαν αγροικίες,  ελαιόδενδρα, αγρούς, αποθήκες αγροτικά εργαλεία και έχουν μείνει στο έλεος του Θεού!» απάντησε σε ερώτηση.

«Κυριολεκτικά έχασαν τα υπάρχοντά τους. Και τούτο διότι πήρε φωτιά η χαμηλή βλάστηση και δεν αντιμετωπίστηκε εγκαίρως, με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι την γειτονική Ηλεία. Το Κάλφα κυριολεκτικά κυκλώθηκε από τη φωτιά. Είμαι εδώ στα καμένα χωρία, γιατί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από την συμπαράστασή μας» είπε στο διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou.

Κι αυτά ενώ οι πυροπαθείς κάτοικοι αναρωτιούνται: «Γιατί μας εγκατέλειψε η πολιτεία; Εάν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα έρχονταν αμέσως κι όχι έπειτα από τέσσερις ώρες, η φωτιά δεν θα εξαπλώνονταν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: