ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Μάχη με τις φλόγες σε Εύβοια, Ροδόπη, Άνδρο

 

Από τις 6 το απόγευμα χθες έως τις 6 το απόγευμα σήμερα εκδηλώθηκαν 66 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 52 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 14

Στην Άνδρο οι πυροσβέστες αντιμετωπίζουν διάσπαρτες εστίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι.Άλλες πυρκαγιές ξέσπσαν σε Κοντοδεσπότι Εύβοιας και Σάπες Έβρου. Εκδόθηκε μήνυμα του 112.

Υπό μερικό έλεγχο κατάφερε να θέσει η Πυροσβεστική την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στη Σαλαμίνα. Ειδικότερα η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση μεταξύ της περιοχής Γαλήνη και Αγίου Ιωάννου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην περιοχή Κάστρο στη Σπάρτη.

Δύσκολη ημέρα και στην Αττική, όπου ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν άμεσα οι επικίνδυνες φωτιές που εκδηλώθηκαν στο Μαρκόπουλο όπου 4 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα και ισχυρές επίγειες δυνάμεις κατάφεραν να την οριοθετήσουν μέσα σε μόλις 45 λεπτά, αλλά και στα Καλύβια όπου ελέγχθηκε μέσα σε 1 ώρα με τη συμμετοχή 2 αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: