ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Η ουσιαστική αντιμετώπιση της ακρίβειας παραμένει εκτός

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρ. Γιαννούλης μιλά για την κυβερνητική ατζέντα. «Η κυβέρνηση εντόπισε υπερκέρδη στις εταιρείες διύλισης αλλά έσπευσε να τα φορολογήσει με το χαμηλότερο συντελεστή»!


«Ξαφνικά και μεγάλη χρονοκαθυστέρηση η κυβέρνηση εντόπισε υπερκέρδη στις εταιρείες διύλισης αλλά έσπευσε να τα φορολογήσει με το χαμηλότερο συντελεστή. Τα υπερκέρδη που θα συσσωρευτούν από τα ακτοπλοϊκά αυτό το καλοκαίρι είναι στο μικροσκόπιο του οικονομικού επιτελείου; Υπηρετούν τους πολίτες όταν επιτρέπουν επιβολή χρεώσεων ακόμη και σε ενδοτραπεζικές συναλλαγές;». Αυτό τόνισε στο MEGA, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης.

«Υπάρχει το έδαφος για συναινέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Αρκετές από τις προτάσεις και τις νομοθετικές μας πρωτοβουλίες συμπίπτουν. Το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση αρνείται να τις εφαρμόσει».

 Χρ. Γιαννούλης: Η ουσιαστική αντιμετώπιση της ακρίβειας παραμένει εκτός κυβερνητικής ατζέντας

Δεν υπάρχουν σχόλια: