ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Περιόδευσε στα Καλάβρυτα ο Νίκος Κοτρωνιάς

 

 

Μαζί με τους συνυποψηφίους του Κώστα Κακαβά και Θανάση Μενούνο, συνομίλησαν με πολίτες και υπαλλήλους για προβλήματα της πόλης!

«Με τους καλούς φίλους και συνυποψηφίους μου, Θανάση Μενούνο (δεξιά της φωτογραφίας) και Κώστα Κακαβά (αριστερά), επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί στα Καλάβρυτα, Δημαρχείο, Δικαστικό Μέγαρο, ΚΕΠ, Αστυνομία και στη συνέχεια την αγορά της πόλης, όπου ενημερώσαμε - συζητήσαμε με υπαλλήλους και πολίτες, για τον συνδυασμό μας στην περιφέρεια και τα προβλήματα της περιοχής» έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο υποψήφιος με την περιφερειακή παράταξη του Κώστα Καρπέτα στην Δυτ. Ελλάδα, Νίκος Κοτρωνιάς.

Συνόδευσε την ανάρτησή του με τα σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα, προ του Δημαρχείου Καλαβρύτων και με τους άνδρες του αστυνομικού Τμήματος στα Καλάβρυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: