ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Πρόσληψη προσωπικού καθαριστριών πλήρους απασχόλησης

 

 

Όχι μόνον στην Πάτρα, όπως ψευδώς υποστηρίζει η δημοτική Αρχή του απερχόμενου Κ. Πελετίδη  

«Από το Γραφείο Ρύπων του Δήμου Πατρέων ανακοινώθηκε ότι είναι ο μοναδικός δήμος που έχει προσλάβει καθαρίστριες πλήρους απασχόλησης» αναφέρει ο Konstantatos Helias υποψήφιος με την δημοτική παράταξη Βασ. Αϊβαλή «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Και τονίζει:

«ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ, το οποίο οφείλουν πλέον και τα μέσα που το αναπαράγουν να το ελέγχουν, όταν τους έρχεται σαν δελτίο τύπου. Όπως μπορείτε να δείτε και στην προκήρυξη και στην ανακοίνωση και ο Δήμος Αθηναίων, αλλά και άλλοι Δήμοι, έχουν επιλέξει την πρόσληψη προσωπικού πλήρους απασχόλησης.

Έχετε αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη...

Παραθέτω και το link ανακοίνωσης πρόσληψης, αυτούσιο διότι το ψέμα τους πλέον, έχει να κάνει και με ανθρώπους του μόχθου που αποζητάνε έστω και αυτή τη θέση της καθαρίστριας.

https://www.cityofathens.gr/.../Anakoinosi-Proslipsi...».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: