ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Με ακροδεξιά η πορεία κυβέρνησης-ΝΔ στο προσφυγικό



«Το προσφυγικό είναι ένα σύνθετο και σοβαρό ζήτημα, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τυγχάνει διαχείρισης με ακροδεξιά, λαϊκιστικά χαρακτηριστικά», διαμηνύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, επικρίνοντας τη στάση και τις ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Ο ίδιος προσθέτει ότι «αφού πέρασαν περισσότερο από δύο μήνες πρωτοφανούς αδράνειας στη διαχείριση του προσφυγικού, σήμερα υπουργοί της κυβέρνησης, λειτουργώντας ως κακέκτυπα του Όρμπαν και του Σαλβίνι, μίλησαν για “λαθρομετανάστες”, δίνοντας ουσιαστικά “γραμμή” στον κ. Μητσοτάκη”.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι στη Ν.Δ. αγνοούν «το Διεθνές Δίκαιο, το οποίο ρητά προβλέπει την εξατομικευμένη εξέταση κάθε αιτήσεως ασύλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: