ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ο Μουζάλας διψεύδει Γεωργιάδη για τους πρόσφυγες




«Ακούγονται ανόητα πράγματα όπως γιατί το λιμενικό δεν τους παίρνει να τους πάει στην Τουρκία»!


«Λένε με απίστευτη αμετροέπεια ότι θα σφραγίσουν τον Έβρο. Αυτό δε γίνεται, ο Έβρος είναι 160 χλμ και είναι ποτάμι. Όταν περάσει και πάει στη δικιά σου νησίδα, τον παίρνεις στην χώρα σου. Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι μπορούν οι στρατιωτικοί ή οι αστυνομικοί να τους περάσουν στην Τουρκία παραβιάζοντας τις διεθνείς διαδικασίες και τη νομιμότητα» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στο Open Beyond.

Όπως σημείωσε, «ακούγονται ανόητα πράγματα όπως γιατί το λιμενικό δεν τους παίρνει να τους πάει στην Τουρκία. Με βάση το διεθνές δίκαια οι Τούρκοι θα κατασχέσουν το περιπολικό και θα φυλακίσουν τους ανθρώπους».

Ο Γ. Μουζάλας τόνισε ότι η διαχείριση που γίνεται από τη ΝΔ είναι διαχείριση πανικού σε μία κατάσταση που είναι ανησυχητική αλλά όχι για πανικό. «Το 2015 η χώρα μας αντιμετώπισε 10.000 αφίξεις την ημέρα, όχι 400. Οι 400 αφίξεις σήμερα είναι 92% λιγότερες από αυτές που γινόταν το 2015. Στη Μόρια η κατάσταση ξεχείλισε λόγω κακής διαχείρισης, στη στιγμή που επί 3,5 χρόνια δεν ξεπέρασε ποτέ τις 6.000. Μέσα σε 3 μήνες έφτασε σήμερα τις 13.000. Δεν είναι μόνο ότι αυξήθηκαν οι ροές, αλλά σταμάτησαν οι ευάλωτοι να έρχονται στην ενδοχώρα.  Υπάρχουν στη Μόρια 7.000 άνθρωποι έτοιμοι να έρθουν στην ενδοχώρα» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: