ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Γ. Κουμουτσάκος: Μιλά για λειστά κέντρα κράτησης!


 
Διαχωρισμό των ανθρώπων σε πρόσφυγες και μετανάστες ανάλογα με την εθνικότητά τους(!) πρεσβεύει ο αν. υπουργός προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος και το εκδήλωσε  μιλώντας  σήμερα στον ΑΝΤ1, που θα συνοδεύεται από παράλληλη «ασφαλή, γρήγορη διαδικασία ασύλου» είπε. 


Όμως δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα κριτήρια διαχωρισμού των ανθρώπων πέρα από το σαφώς ρατσιστικό της «εθνικότητας» με το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να παρακάμψει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την Σύμβαση της Γενεύης για το καθεστώς προστασίας των προσφύγων.

Αναφέρθηκε σε «περισσότερο μεταναστευτικό παρά προσφυγικό προφίλ» χωρίς να δίνει περαιτέρω στοιχεία παρά μόνο στο τέλος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο και αναγκάστηκε να απαντήσει λέγοντας ότι «το 75% είναι μετανάστες» κινούμενος στην γραμμή της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: