ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ο Ξανθός κάλεσε τον Κικίλια να επισκεφθεί ένα ΚΕΘΕΑ

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, δύο σημαντικές δομές επισκέφθηκαν ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην γγ του ίδιου υπουργείου,Σταμάτης Βαρδαρός, προκειμένου να ενημερωθούν για το εύρος των υπηρεσιών που παρέχει ο φορέας, αλλά και για τον αντίκτυπο που έχει προκαλέσει σε εργαζόμενους, ωφελούμενους και στις οικογένειες τους η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, που καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ.


Στις δομές συνομίλησαν με το προσωπικό και μέλη της κοινότητας, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας του φορέα, για το θεραπευτικό παράδειγμα που ακολουθεί, αλλά και για την σημασία του αυτοδιοίκητου σε ένα μοντέλο που εδώ και 35 χρόνια λειτουργεί με λογική «αυτοδιαχειριζόμενης κοινότητας» σε όλο το εύρος της ιεραρχίας της.

«Η ενέργεια της κυβέρνησης για κατάργηση του αυτοδιοίκητου του Οργανισμού και ουσιαστικά αμφισβήτησης του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας του, υποδηλώνει πρώτα και κύρια έλλειψη γνώσης και σεβασμού απέναντι στην προσπάθεια που καταβάλει χρόνια τώρα αυτή η κοινότητα ανθρώπων», σημείωσε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Ο ίδιος κάλεσε τον υπουργό Υγείας, Β. Κικίλια, «πριν προχωρήσει στην ολοκλήρωση του εγκλήματος προς την «κοινότητα» του ΚΕΘΕΑ, να επισκεφθεί κάποιο από τα προγράμματά του, να μιλήσει με τους ανθρώπους τους και να ακούσει τα βιώματα των αποφοίτων και των οικογενειών τους. Τουλάχιστον τότε δεν θα έχει την δικαιολογία της άγνοιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: