ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Σαλμάς: Το βέτο που δεν ασκήσαμε το άσκησε η Γαλλία!


Β. Αποστόλου: Πρωτοφανής πολιτική απάτη της Ν.Δ. σχετικά με την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε.


Πρωτοφανής η πολιτική απάτη της Ν.Δ., δηλώνει ο  Βαγγ. Αποστόλου, βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων!

Την πολιτική απάτη της τρικλοποδιάς αποκάλυψε, πως στηρίζει η ΝΔ, ο πρώην υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, ενεχόμενος στο σκάνδαλο με την υπερκοστολόγηση των αρθροσκοπήσεων, κατά την συζήτηση στην εκπομπή της ΕΡΤ1, με αφορμή τα τεκταινόμενα στις διεθνείς εξελίξεις  και ειδικότερα στην γειτονική Βόρεια Μακεδονία.

Επιβεβαίωσε ότι σύρθηκε η κυβέρνηση με βαριά καρδιά στη στήριξη της γειτονικής χώρας για την είσοδό της στην ΕΕ με την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων, που στην ουσία σημαίνει πως τάχθηκε με το μέτωπο εκείνο των τριών χωρών, που αποτέλεσαν «μαύρο πρόβατο»  για το σύνολο των 24 χωρών, οι οποίες στήριξαν τις χώρες των Βαλκανίων, Β. Μακεδονία και Αλβανία. Χώρες που η ΕΕ θα κληθεί να επανεξετάσει την είσοδό τους το 2020.

Έτσι χαρακτήρισε ως επικίνδυνη αυτή την πολιτική ο Βαγγ. Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ, που θα βλάψει τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς τον επόμενο χρόνο η Ελλάδα θα βρεθεί προ του ιδίου διλήμματος, με μεγάλη πιθανότητα  οι τρεις χώρες να υποχωρήσουν από την αρχική θέση τους, μπρος στην κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για την στάση τους, η οποία χαρακτηρίστηκε «ιστορικό λάθος» από τους Γιούγκερ και Τουσκ, οι οποίοι απηχούν τις διαθέσεις των 24 χωρών.

«Ενώ ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται να στηρίζει την Ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σαλμάς προέβη σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη:

“Υποστήριξε ότι η διπλωματία ασκείται πίσω από κλειστές πόρτες και αποκάλυψε ότι το βέτο που δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι θα ασκήσει η Ν.Δ. στην πορεία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. ικανοποιήθηκε τώρα από το βέτο της Γαλλίας “» τονίζει στη δήλωσή του ο Βαγγ. Αποστόλου.

Η παραπάνω αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Μαζί το Σαββατοκύριακο” με τον Γιάννη Σκάλκο και την Βούλα Μαλλά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, με θέματα συζήτησης το σκάνδαλο Novartis και τις διεθνείς εξελίξεις.

Β. Αποστόλου: Πρωτοφανής πολιτική απάτη της Ν.Δ. σχετικά με την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. - βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: