ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη

 

 Στην πραγματικότητα και στον ρεαλισμό των προτάσεων μας

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στην πραγματικότητα και στον ρεαλισμό των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ενώ πριν λίγους μόλις μήνες ο ίδιος και οι υπουργοί του ισχυρίζονταν πως η μείωση του ΦΠΑ δεν αποδίδει ως μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, σήμερα, στη συνέντευξή του στον Real FM, ανακοίνωσε τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα ταξί και στον καφέ, με σκοπό την αντιμετώπιση την ανάσχεση της ανόδου των τιμών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί να πάει μαζί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και εκεί να εξετάσουν μαζί και το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τις απόψεις του καθενός για τη λειτουργία της οικονομίας. Ενδεχομένως, αυτό να τον οδηγήσει και στην αναθεώρηση του μέτρου για την τεκμαρτή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, το οποίο έχει οδηγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία τους σε οικονομικό αδιέξοδο, για το οποίο δήλωσε σήμερα πως δεν έχει σκοπό να το αλλάξει.

Και, βεβαίως, θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Μητσοτάκη για τη σθεναρή υπεράσπιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού ο ίδιος προανήγγειλε πως θα θέσει στον ομόλογο του από τη Β. Μακεδονία πως η συμφωνία προβλέπει τη μία και μοναδική ονομασία της χώρας του έναντι όλων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: