ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Προσπάθησαν να δυναμιτήσουν ΑΤΜ της Γιούρομπανκ


Το υποκατάστημα από αύριο, 18-10-2023, σύμφωνα με ανακοίνωση,  μεταφέρει την λειτουργία του σε αυτό του Ταραμπούρα

Το  ΑΤΜ του υποκαταστήματος της τράπεζας Γιούρομπανκ, κοντά στην περιοχή Δροσιάς, κάποιοι προσπάθησαν να ''χτυπήσουν'' ανατινάζοντας την οθόνη του με μείγμα εκρηκτικής ύλης.

Έτσι όσοι επισκέφθηκαν το υποκατάστημα για να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του βρέθηκαν προ του απρόσμενου γεγονότος. Αντίκρισαν ένα ΑΤΜ κατάμαυρο με μία καπνισμένη και κατεστραμμένη οθόνη.

Το υποκατάστημα  από αύριο, 18-10-2023, σύμφωνα με ανακοίνωση,  μεταφέρει την λειτουργία του σε αυτό του Ταραμπούρα, στο πλαίσιο της πολιτικής εξοικονόμησης της Τράπεζας, που όπως είναι γνωστό έχει δημιουργήσει διαμαρτυρίες από το πρόβλημα που θα αναφυεί για την εξυπηρέτηση συναλλασσομένων της Άνω Πόλης Πάτρας.

Δεδομένου ότι το επόμενο κοντινότερο   υποκατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγ. Ανδρέου, η μεταφορά του υποκαταστήματος έναντι του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας, δημιουργεί πρόβλημα.

Η συστημική Eurobank οδηγείται σε ιδιωτικοποίηση

Ζήτημα μερικών εβδομάδων είναι, σύμφωνα με πληροφορπιρες του Capital.gr η πλήρης ιδιωτικοποίηση της Eurobank, η οποία αναμένεται να εκκινήσει και να ολοκληρωθεί εντός Σεπτεμβρίου με την εξαγορά του μεριδίου 1,4% που κατέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο το Δημόσιο μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Η λίστα με τους υποψήφιους συμβούλους του ΤΧΣ που θα "τρέξουν" τη διαδικασία βρίσκεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Capital.gr, στα χέρια του υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος θα επιλέξει τον επικρατέστερο σύμβουλο βάσει οικονομικής προσφοράς.

Η λίστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιλαμβάνει γνωστά ονόματα του investment banking που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως  Morgan Stanley, JP Morgan, Societe Generale, UBS, City, Bank of America κ.α. 

Η διαδικασία της επιλογής συμβούλου αποεπένδυσης για τη Eurobank κινήθηκε παράλληλα με την κατάρτιση των τριών μητρώων 45 συνολικά χρηματοοικονομικών συμβούλων τα οποία θα λειτουργήσουν ως δεξαμενή επιλογής συμβούλων αποεπένδυσης για μερίδια που θα διαθέσει το ΤΧΣ και στις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: