ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Πρωτοβρόχια φθινοπώρου με ριπές και κεραυνούς!


Κι όμως, ένα ακόμη θαλάσσιο λουτρό πήραν Πατρινοί στην περιοχή προ του Κολυμβητηρίου, ενώ είχαν μεταφέρει και καρέκλες θαλάσσης για να απολαύσουν την ηρεμία της θάλασσας!

 Άνοιξαν οι ουρανοί από το μέσημέρι της 2.45' στην Πάτρα και συνεχίζεται αδιακοπη βροχόπτωση με κατά ριπάς και πτώση κεραυνών.  Με αυτόν τον τρόπο οι Πατρινοί πήραν ηεύση από τα πρωτοβρόχια του Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την προειδοποίηση της ΕΜΥ για τα καιρικά φαινπομενα που θα ξεσπούσαν, εντούτοις τα σημεία του καιρού μέχρι το μεσημέρι έδειχναν μια μέρα καλοκαιρινή. Την εκμεταλλεύτηκαν πάντως κάποιοι Πατρινοί για να πάρουν ένα ακόμη θαλάσσιο λουτρό στην περιοχή προ του Κολυμβητηρίου, ενώ κάποιοι είχαν μεταφέρει και καρέκλες θαλάσσης για να απολαύσουν την ηρεμία της θάλασσας!

Ωαστόσο όμως, από το μεσημέρι και δώθε, το μεγάλο ύψος βροχής,  μας έπεισε για τον ερχομό των Πρωτοβρόχιων του φθινοπώρου, καθώς δημιούργησε πλημμύρα μέχρι και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. 

Προβλήματα υπάρχουν σε κεντρικές οδούς της Πάτρας, όπως η Όθωνος Αμαλίας και η Ακτή Δυμαίων. Στα Ταμπάχανα η κατεβασιά του πρώην ρέματος της Αρόης φθάνει μέχρι την πλατεία, όπου η συμβολή της 6ου Συντάγματος μέχρι την 3ου Ορειβατικού και την μίνι περιμετρική. Η οδός Ακρωτηρίου, επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς έχει μετατραπεί σε ποτάμι και τα οχήματα να κινούνται μετά δυσκολίας.

Επί ποδός βρίσκεται τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και η αστυνομίας, καθώς είναι πολλές οι κλήσεις που έχουν δεχθεί για να παρέμβουν.

Τα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν για την Πάτρα αύριο και θα μεταφερθούν ορειότερα σε Θεσσαλία και Βόρεια Εύβοια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: