ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις από την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

 

Έναρξη Διανομών Τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής για δικαιούχους ΤΕΒΑ – Κοινωνικής σύμπραξης Π.Ε Αχαΐας - Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) "Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019 - Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ - ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΣ 5029643» που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, διανέμουν Τρόφιμα και ΒΥΣ, σε ωφελούμενους  ΤΕΒΑ του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων - ΚΟΔΗΠ, από Τετάρτη 01/11/2023 έως και Πέμπτη 09/11/2023 και ώρα 9:00-13:30 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν για την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των τροφίμων ΤΕΒΑ, με γραπτό μήνυμα (SMS). Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους στο αυτοκίνητό τους με την μέθοδο drive-through, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pdeteba.gr  στην κατηγορία Ανακοινώσεις/Νέα αλλά και να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2611-100230 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00-17:00).

«Η Πρόληψη Κοντά μας»- Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Σε συνέχεια της επιτυχημένης  δράσης  « Η Πρόληψη Κοντά μας» που αφορά προληπτικές εξετάσεις σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει  σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους  ωφελούμενους ΤΕΒΑ της Κ.Σ. Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, με ώρα προσέλευσης στις 17:00 στην Αίθουσα Συντακτών, Μαιζώνος 200, Πάτρα.

Μέσω του σεμιναρίου, οι  ωφελούμενοι θα έχουν την δυνατότητα έμπρακτα να εξασκηθούν, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, σε τεχνικές διάσωσης σε περίπτωσης ανάγκης. Επίσης θα δοθούν συμβουλές για την αναγνώριση κάποιων πρώιμων  συμπτωμάτων/νοσημάτων με στόχο την καλύτερη προφύλαξη και πρόληψή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο δια ζώσης σεμινάριο, μπορούν να καλούν στη γραμμή ΤΕΒΑ 2611 100 230  ή στέλνοντας e-mail μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@pdeteba.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: