ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Πάλι τους... ξεβράκωσε ο Πολάκης για «φαγοπότι» στην Υγεία

Ο Παύλος Πολάκης
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
 
«Γιατί να πάρει μία ιδιωτική κλινική δάνειο 4,8 εκατ. ευρώ;» κάλεσε ο Π. Πολάκης, τον υφυπουργό Υγείας να απαντήσει - «Δεν έχετε το όραμα της ενίσχυσης του ΕΣΥ»

Το «φαγοπότι» στην Υγεία με τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και την ανάγκη μισθολογικής ενίσχυσης του υγειονομικού προσωπικού έθιξε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν έχει «το όραμα της ενίσχυσης του ΕΣΥ».

Ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηλίτευσε το γεγονός ότι η εταιρία «Νοσηλευτική ΑΕ», η οποία αντιστοιχεί -κατά τα λεγόμενά του- στην ιδιωτική κλινική «Άγιος Λουκάς», θα λάβει δάνειο από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης  4,8 εκατ. ευρώ. «Γιατί να πάρει μία ιδιωτική κλινική δάνειο 4,8 εκατ. ευρώ;» ρώτησε τον υφυπουργό Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

 βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόσθεσε δε ότι το «ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο Ιατρική Ανώνυμη Εταιρία» θα λάβει επιχορήγηση 177.000 ευρώ. «Μόνο αυτό το ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο υπάρχει στην Ελλάδα;» είπε και ζήτησε απαντήσεις.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Υγείας Δ.Βαρτζόπουλος απέφυγε να απαντήσει για τη σκανδαλώδη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και απέρριψε το ενδεχόμενο για σημαντικές αυξήσεις στο προσωπικό του ΕΣΥ, λέγοντας: «Δεν είναι δυνατόν να διπλασιαστούν όλοι οι μισθοί».


Δεν υπάρχουν σχόλια: